Sidan innehåller annonslänkar

Apple iPad Air (2022) 10,9” 5G 64 GB Rymdgrå

Jämför produkt Apple iPad Air (2022) 10,9” 5G 64 GB Rymdgrå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Apple iPad Air (2022) 10,9” 5G 64 GB Rymdgrå i kategorin IPad här hos oss.

Produktinformation

iPad Air. Med en fängslande 10,9-tums Liquid Retina-skärm och ett banbrytande Apple M1-chip som levererar högre prestanda är iPad Air ett kreativt och bärbart kraftpaket när du vill spela.

Se gärna också

iiglo iPad Pro 12.9" skärmskydd (2020)

Kristallklart glasSkydda din telefon mot repor och skador. iiglo skärmskydd är en tunn, härdad glasplatta som du enkelt kan sätta på mobilen – en robust och prisvärd försäkring som inte påverkar skärmens touch-funktioner.Kvalitetiiglo skärmskydd är en 0,33 mm tunn platta i 9H-härdat glas av japansk kvalitet. Skyddet är av hög kvalitet för att skydda skärmen från repor och skador. Om en olycka skulle inträffa ger iiglos skärmskydd ett perfekt skydd för din telefon eller surfplatta. Glaset är olje- och fingeravtrycksresistent. När glasplattan är monterad finns det inget mellanrum mellan den och skärmen, vilket säkerställer att telefonens touchfunktion inte påverkas.MonteringSkärmsläckaren är lätt att sätta på, proceduren förklaras i den medföljande bruksanvisningen.Gör så här:Rengör skärmen väl med de bifogade rengöringsservetterna. Kontrollera att den är helt torr och ta bort eventuella dammkorn med klisterlappen som följer med. Ta bort folien från glaset och placera glaset försiktigt och på rätt plats över mobilens skärm. Tryck lätt mitt på skärmen så kommer skyddsglaset att klistra sig fast på skärmen. Glaset är nu monterat och din mobil är skyddad.• Kristallklart• Lätt att installera, utan bubblor• Japanskt Asahi 9H-glas• 0,33 mm tjocklek• Om det värsta händer splittras glaset i små bitar utan vassa kanter• Anti-oljebeläggningen gör glaset resistent mot fett, olja, fingeravtryck och liknande

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från IPad

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Nätverkskamera

Nätverkskamera från Eufy

Se alla produkter
Router

Router från Linksys

Se alla produkter
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från Samsung

Se alla produkter