Sidan innehåller annonslänkar
Apple

Apple iPad Air (2022) 10,9” 5G 256 GB Rymdgrå

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Apple iPad Air (2022) 10,9” 5G 256 GB Rymdgrå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Apple iPad Air (2022) 10,9” 5G 256 GB Rymdgrå inom kategorin IPad.

Produktinformation

iPad Air. Med en fängslande 10,9-tums Liquid Retina-skärm och ett banbrytande Apple M1-chip som levererar högre prestanda är iPad Air ett kreativt och bärbart kraftpaket när du vill spela.

Air

Air, Aïr eller AIR kan syfta på: Air (musikgrupp) – en fransk musikgrupp Aïr – ett bergsmassiv i Saharaöknen Air (anime) – en anime Air (musik) – en typ av melodistycke Air (berg- och dalbana) – en berg- och dalbana i nöjesparken Alton Towers Air (yacht sjösatt 2005) – en superyacht sjösatt 2005. Air (yacht sjösatt 2011) – en superyacht sjösatt 2011. Air Hollywood – en amerikansk filmstudio AIR – en program(merings)miljö skapat av det amerikanska företaget Adobe, se Adobe Integrated Runtime

Från kunskapsbanken

Zigbee

Zigbee, formellt ZigBee, är en standard för trådlös styrning och övervakning av utrustning till exempel i hem och industrier. Plattformen har stöd för mesh-nätverk, stjärnnät och trädstruktur och mixade varianter av dessa varav "mesh"-tekniken är den som oftast används. Tekniken är utvecklad för att vara energisnål. Organisationen bakom plattformen är Zigbee Alliance. Zigbee bygger på radiostandarden IEEE 802.15.4. En konkurrent till Zigbee är Z-Wave, egenskaper som de båda teknikerna har är följande: Plattformarna är energisnåla Plattformarna är trådlösa, vilket innebär att det är smidigt att installera i efterhand. Plattformarna har stöd för mesh-nätverk Plattformarna ger signaler tillbaka att kommandot utfördes vilket ger driftsäkerhet och kontroll De flesta stora teknikföretagen är involverade och satsar mycket resurser på någon av de nya generationerna av plattformar. Plattformarna är utvecklade för att vara enkla att installera Plattformarna kräver ingen centralenhet.