Sidan innehåller annonslänkar

ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI

Beställ ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI inom kategorin Intel.

Produktinformation

ProArt Z790-Creator WiFi ger kreatörer på alla nivåer styrka genom att maximera prestandan hos 13e och 12e generationens Intel® Core™-processorer med 16+1 kombinerade effektsteg, DDR5 och PCIe 5.0 och blixtsnabb anslutning inklusive Thunderbolt™ 4 (USB4®-kompatibel), 10 Gb och 2,5 Gb Ethernet samt plus WiFi 6E. Det ger uttryck för en professionell, elegant och exakt vision för alla sorters innehållsskapare med en stil som förstärks av svarta tonade lager och metalliska gulddetaljer.

• Intel® Socket LGA 1700 för 13e och 12e generationens Intel® Core™-, Pentium® Gold- och Celeron®-processorer • Framtidssäkrad anslutning Två Thunderbolt™ 4-portar (USB4®-kompatibla), 10 Gb och 2,5 Gb Ethernet, WiFi 6E, fyra PCIe® 4.0 M.2-platser och en USB 3.2 Gen 2x2-kontakt på fronten med Quick Charge 4+ upp till 60 W • Nästa generations prestanda 16+1 effektsteg klassade för 70 ampere, förberedda för PCIe 5.0 och med DDR5 Speed Boost • Intelligent optimering ASUS-exklusiv programvaras samt firmware-verktyg som förenklar installationen och förbättrar prestanda AI Overclocking, AI Cooling II, CreationFirst och tvåvägs AI-brusreducering • Omfattande termisk konstruktion Massiva VRM- och chipset-kylflänsar, M.2-kylflänsar av aluminium, sju 4-stifts PWM-fläktheaders och en AIO-pumpheader • Gör-det-själv-vänlig konstruktion PCIe Slot Q-Release, M.2 Q-Latch, SafeSlot, SafeDIMM, förmonterad I/O-plåt, BIOS FlashBack™, Q-Connector • Avancerad säkerhet USB-porthantering, svartlistning av mjukvara och på/av-kontroller för Regedit genom ASUS Control Center Express Allt du behöver för maximal produktivitet Thunderbolt™ 4-portar (USB4®-kompatibla) Fördjupa dig i dina skapelser med två Thunderbolt™ 4-portar som ansluter till alla dina innehållsskapande prylar och möjliggör dubbelriktade dataöverföringar med upp till 40 Gbps. För att ytterligare driva ditt kreativa arbete framåt med en 8K- eller två 4K-färgexakta skärmar kan du ansluta ditt diskreta grafikkort till den inbyggda DisplayPort-ingången på baksidan och överföra videosignaler via Thunderbolt 4-porten.

40 Gbps dubbelriktad bandbredd DisplayPort 1.4 stöder en 8K-skärm eller två 4K-skärmar Seriekoppla upp till fem enheter 15-watts laddning Ultrasnabbt nätverk WiFi 6E Inbyggd WiFi 6E-teknik utnyttjar fördelarna med det nyligen tillgängliga radiospektrumet på 6 GHz-bandet och ger upp till tre gånger så stor bandbredd som 5 GHz-bandet och upp till sju 160 MHz-band för att leverera ultrasnabba trådlösa nätverkshastigheter tillsammans med förbättrad kapacitet och högre prestanda i täta trådlösa miljöer. 10 Gb- och 2,5 Gb-Ethernet Dubbla Ethernet-portar ger snabba dataöverföringar samtidigt för 2,5 Gb internetströmning eller uppladdning och 10 Gb för lokal nätverksansluten lagring (NAS), vilket möjliggör förbättrad dataorganisation och säkerhet.

*WiFi 6E-tillgänglighet och funktioner är beroende av regleringsbegränsningar och samexistens med 5 GHz WiFi. www.asus.com/content/WiFi6/#WIFI-6E Ultrasnabb M.2-lagring Fyra PCIe 4.0 M.2-platser stöder upp till 22110 och ger NVMe® SSD RAID-stöd för en otrolig prestandahöjning. Skapa en RAID-konfiguration med upp till två PCIe 4.0-lagringsenheter och utnyttja de högsta dataöverföringshastigheterna.

Snabbladdning av dina USB-enheter USB 3.2 Gen 2x2 Type-C®-kontakt med Quick Charge 4+ på fronten USB 3.2 Gen 2x2 höjer hastigheten på dataöverföringar upp till 20 Gbps. Denna header har även Quick Charge 4+-teknik som snabbt kan ladda din pennskärm, surfplatta eller mobiltelefon med upp till 60 watt genom att använda en PCIe-strömkabel ansluten till den närliggande 6-stiftskontakten.

Kärnan i din kraftfulla arbetsstation 1 16+1 kombinerade effektsteg Dessa steg är klassade för 70 ampere och kombinerar MOSFETar och drivers på hög- och lågsida i ett enda paket och levererar kraft och effektivitet som är skräddarsydd för de senaste Intel Core-processorerna i 13e och 12e generationen. 2 Digi+-strömkontroll ASUS Digi+-spänningsregulatormodul (VRM) är en av de bästa i branschen och säkerställer ultrasmidig kraftleverans till CPUn.

3 ProCool II-strömkontakt Byggd enligt snäva specifikationer för att säkerställa jämn kontakt med PSU-strömledningar. Resultatet är lägre impedans som hjälper till att förhindra hotspots och anslutningsfel.

4 Drosslar och kondensatorer Överlägsna legeringsdrosslar och hållbara kondensatorer är konstruerade för att motstå extrema temperaturer, vilket ger en högre prestandanivå än industristandarden. Prestandaboost AI-överklockning Nu är tuning snabbare och smartare än någonsin tidigare.

ASUS AI Overclocking profilerar CPU och kylning för att förutsäga den optimala konfigurationen och pressa systemet till max. Förutspådda värden kan aktiveras automatiskt eller användas som .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Intel från andra varumärken

Upp till 72% rabatt
MSI MEG Z590 GODLIKE

Intel från MSI

Se produkter inom Intel från MSI.
Upp till 58% rabatt
Gigabyte Z490 AORUS ULTRA-GU

Intel från Gigabyte

Missa inga bra priser på Intel från Gigabyte.
Upp till 50% rabatt
ASUS ROG MAXIMUS XIII EXTREME GLACIAL

Intel från ASUS

Här har vi samlat Intel från ASUS.
ASRock Z490 Pro4

Intel från ASRock

Missa inga bra priser på Intel från ASRock.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023