Sidan innehåller annonslänkar
TCL

TCL Breeva A5WW

Jämför produkt TCL Breeva A5WW online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten TCL Breeva A5WW i kategorin Inomhusklimat här hos oss.

Produktinformation

TCL Breeva A5WWLuftrenaren Breeva A5WW är ultra-effektiv med Breeva ShieldTM HEPA-filtreringssystemet i 5-stegBreeva A5WWLuftrenaren Breeva A5WW är ultra-effektiv med Breeva ShieldTM HEPA-filtreringssystemet i 5-steg och 360° luftcirkulation, perfekt för ett rum på 48 m². Kontrollera luftkvaliteten i realtid med den infraröda dammsensorn och VOC-sensorn.

Med TCL Home-appen kan du ha fullständig kontroll över avståndet. Den belönades med Red Dot Design.• H13 TRUE HEPA-filter• UV-C-sterilisering• Auto-läge• Jättetyst med 26 dB• BakgrundsbelysningBreeva ShieldTM HEPA-filtreringssystemet i 5-stegH13 TRUE HEPA-filtret har en filtreringseffektivitet över 99,97 % eller 0,3 μm partiklar som damm, pollen, kvalster, bakterier, PM2.5, och alla andra luftburna partiklar med en storlek på 0,3 μm.

Samtidigt absorberar det högkvalitativa aktiva kolet olika typer av lukter, rök, formaldehyder och VOC (flyktiga organiska föreningar eller Volatile Organic Compounds). Dessutom förstör UV-strålarna DNA och RNA från bakterier och mikroorganismer vilket har en steriliserande effekt.Auto-läget baserar sig på luftkvaliteten i realtidBreeva A5 mäter kontinuerligt inomhusluftens kvalitet tack vare dess dubbla sensorer, den infraröda dammsensorn med hög precision och VOC-sensorn.

Den justerar automatiskt reningsnivån.Luftcirkulationsrening i 360°Den suger in luft från underdelen och sprutar ut luft från överdelen vilket skapar en kraftig spiralrörelse i 360 grader i hela huset. Den täcker vartenda vrå och förbättrar snabbt luftreningsförmågan.Smart styrningTack vare TCL Home-appen kan du ha fullständig fjärrstyrning över din Breeva luftrenare.

Kontrollera luftkvaliteten i ditt hem även när du är borta, och fjärrstyr enheten via din smartphone. Den funkar med Amazon Alexa och Google Assistant vilket betyder att du kan röststyra din Breeva.JättetystLjudnivån i viloläge ligger på låga 26 dB, vilket är tystare än viskningar.

Den har även en låg energiförbrukning. Du kan stänga av ljuset på kontrollpanelen så att den inte stör när du sover.2-i-1 Luftrenare och bakgrundsljusBakgrundsljuset ger en mysig känsla om natten med ett svagt ljus.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Eufy

Se alla produkter
Router

Router från ASUS

Se alla produkter
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Coway

Se alla produkter