Sidan innehåller annonslänkar

Stadler Form Charly Little Fläkt

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fläkten Charly har redan uppnått kultstatus. Den exceptionella vindmaskinen är nu utrustad med oscillation.

Ventilatorn Charly fördelar därigenom den svala luften jämnt i rummet. Med en design som påminner om en jetmotor och en luftförande prestanda som matchar tre aluminiumblad gör att denna fläkt kan flytta upp till 3300 m³ luft per timme.

Inomhusklimat från andra varumärken

Upp till 29% rabatt
Philips Luftrenare AC0819/10

Inomhusklimat från Philips

Missa inga bra priser på Inomhusklimat från Philips.
Upp till 20% rabatt
Smartmi Air Purifier 2

Inomhusklimat från SmartMi

Visa produkter inom Inomhusklimat från SmartMi.
Upp till 14% rabatt
Blueair HealthProtect 7740i Luftrenare

Inomhusklimat från Blueair

Se produkter inom Inomhusklimat från Blueair.
Upp till 11% rabatt
Stadler Form Charly Little Fläkt

Inomhusklimat från Stadler Form

Missa inga bra priser på Inomhusklimat från Stadler Form.
Upp till 11% rabatt
Coway luftrenare AP-1008CH

Inomhusklimat från Coway

Missa inga bra priser på Inomhusklimat från Coway.
Xiaomi Smart Tower Fan

Inomhusklimat från Xiaomi

Här har vi samlat Inomhusklimat från Xiaomi.

Se gärna också

Nedis SmartLife Patio värmare

Nedis SmartLife Patio värmareDenna Nedis Smart Wi-Fi Smart Patio Heater är den ultimata lösningen för att förvandla ditt tak utomhusutrymme till en mysig och bekväm oas. Denna innovativa värmare kombinerar avancerade funktioner med enkel bekvämlighet för att ge dig den perfekta utomhusuppvärmningsupplevelsen.Med ett kolelement på 1200 watt värmer denna terrassvärmare effektivt upp ett utrymme på upp till 12 m², vilket garanterar en bekväm atmosfär för dig och dina gäster. Oscillationsfunktionen fördelar värmen jämnt, vilket säkerställer att varje hörn av din uteplats är mysig och inbjudande.Ta full kontroll över din komfort med Nedis SmartLife-appen. Du kan enkelt styra värmaren från din stol via din smartphone, så att du kan justera värmeinställningarna mellan 600 och 1200 watt för att uppfylla dina specifika preferenser. Dessutom kan du njuta av handsfree-kontroll med Google Assistant eller Amazon Alexa.Nedis Smart terrassvärmare är utformad för utomhusbruk under tak och har IP24-skydd, vilket gör den säker att använda utomhus under tak. Det praktiska handtaget möjliggör enkel bärbarhet, medan kabelkroken håller kabeln snygg och snygg under förvaring.Säkerhet är högsta prioritet, och denna terrassvärmare är utrustad med tippskydd som automatiskt stängs av när den av misstag välter.Låt inte kyliga kvällar hindra din utomhusnjutning. Investera i Nedis Smart Wi-Fi Smart Patio Heater och skapa en varm och inbjudande atmosfär för oändliga utomhusstunder. • Wi-Fi smart terrassvärmare• Fjärrkontroll för extra bekvämlighet• Kolelement på 1200 Watt för att värma ett utrymme upp till 12 m2• Oscillationsfunktion för att jämnt värma luften runt värmaren• 2 värmeinställningar, 600/1200W, för att möta olika värmebehov• Med timerfunktion för att automatiskt stänga av värmaren mellan 1 och 6 timmar• IP24-skyddsklassning, vilket gör denna värmare säker att använda i utomhusområden med tak• Utrustad med ett handtag för att enkelt flytta värmaren• Kabelkrok för att hålla kabeln snygg och ren när du förvarar produkten• Tack vare tippskyddet stängs terrassvärmaren av automatiskt när den välter• Använd Nedis® SmartLife-appen för att styra värmaren från din stol via din smartphone• Stöder röststyrning i.c.w. Google Assistant och Amazon AlexaPaketet innehåller• Smart terrassvärmare• Fjärrkontroll inkl. CR2025 batteri• Snabbstartsguide

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024