Produktinformation

SmartMi Smart Fan HeaterSmart värmefläkt med 90° rotationsvinkel. Värmefläkten är stilren i sin design och smälter in i omgivningen.

Dess stilrena design är tillverkad av RoHs miljövänligt material som innebär att den minskar potentiell miljöförstöring. Värmefläktens utformning medför också en tystlåten drift - endast 35.6dB.• Kraftfull och effektiv uppvärmning• 90° rotationsvinkel• Smart värmefläkt – Kompatibel med Xiaomi Home appen• Automatisk avstängning och barnlåsKraftfull och effektiv uppvärmningKraftfull och snabb uppvärmning med 2000w effekt i kombination med PTC keramiskt uppvärmningssystem ger Smart Fan Heater en jämn temperaturhöjning.

Enheten kräver endast 3 sekunder för att starta och succesivt börja värma rummet. Värmefläkten besitter både automatisk avstängning samt barnlås.

Den automatiska avstängningen bidrar till en säkrare fläkt, den stängs av om den blir överhettad eller faller i golvet. 90° rotationsvinkel Värmefläkten roterar 90 ° denna funktion möjliggör att rummet blir succesivt och jämnt uppvärmt.

Värmefläktens blad har en vinklad fläktbladsdesign vilket minskar lufthinder och minskar spänningar i bladen. Det medför att värmefläkten är mer effektiv och jämn i sin uppvärmning, värmefläktens utformning medför också en tystlåten design - endast 35.6dB.Smart värmefläktFjärrstyrning genom Xiaomi Home appen för en smartare fläkt.

Installera den smarta värmefläkten enkelt via ett trådlöst nätverk hemma. Värmefläkten kan enkelt styras genom telefonen, växla mellan fyra förinställda inställningar och skifta mellan mild och varm luft.

Inomhusklimat från andra varumärken

Upp till 29% rabatt
Philips Luftrenare AC0819/10

Inomhusklimat från Philips

Missa inga bra priser på Inomhusklimat från Philips.
Upp till 20% rabatt
Smartmi Air Purifier 2

Inomhusklimat från SmartMi

Visa produkter inom Inomhusklimat från SmartMi.
Upp till 14% rabatt
Blueair HealthProtect 7740i Luftrenare

Inomhusklimat från Blueair

Se produkter inom Inomhusklimat från Blueair.
Upp till 11% rabatt
Stadler Form Charly Little Fläkt

Inomhusklimat från Stadler Form

Missa inga bra priser på Inomhusklimat från Stadler Form.
Upp till 11% rabatt
Coway luftrenare AP-1008CH

Inomhusklimat från Coway

Missa inga bra priser på Inomhusklimat från Coway.
Xiaomi Smart Tower Fan

Inomhusklimat från Xiaomi

Här har vi samlat Inomhusklimat från Xiaomi.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024