Sidan innehåller annonslänkar

Smartmi Humidifier Rainforest

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Smartmis luftfuktare Humidifier Rainforest är teknologiskt utvecklad och sticker ut bland mängden genom att vara uppbyggd med den patenterade vattenspraystrukturen. Med hjälp av denna bryts vattenpelare ned för att bilda vattendroppar och i sin tur en vattenridå, där vinden i ridån tar bort fukt.

Med den kontinuerliga vattencirkulationen undviks bakterietillväxt. Strukturen ser till att ren och fuktig luft förs ut i hemmet.

Dessutom är luftfuktaren utrustad med flerskiktsfilter med Renard effekt. Renard effekten förhindrar tillväxt av bakterier.

Med hjälp av filtrena, polymerinloppsluftfiltret och vattenreturfiltret renas vattnet och därmed luften medan dimmfri evaporativ befuktning tar bort luftföroreningar och bakterier. Humidifier Rainforest är en välutrustad luftfuktare.

Den har en befuktningskapacitet på 200mL/h, en extra stor vattentank som rymmer hela 3 liter samt en arbetstid på 15h/per vattentank vid inställningen maximalt läge. Luftfuktaren har tre olika befuktningslägen som man kan välja på.

Maximalt läge för snabb och effektiv befuktning i hemmet, auto-läget där luftfuktaren gör jobbet åt dig samt natt-läget som är perfekt för hemmet som vill behålla en luftfuktighet utan att sömnen störs. Denna luftfuktare är dessutom mycket smidig då man enkelt kan fylla på vattentanken i toppskiktet.

På så sätt behöver man inte montera ner och sedan upp luftfuktaren varje gång vattentanken ska fyllas på. Enkelt och smidigt häller du vatten på kupolskärmen som sitter på toppen av luftfuktaren, som är utrustad med ett stänkskydd.

På kupolskärmen kan du även läsa av vattennivån som mäts automatiskt tack vare att luftfuktaren är utrustad med en sensor. Skärmen visar luftfuktigheten i realtid, vilken inställning som är vald, WiFi, och mer därtill.

Humidifier Rainforests enkelhet belyses även igenom via dess självrengöringsfunktion. Med möjligheten att styra luftfuktaren via appen Smartmi Link eller via röstassistenterna Apple HomeKit, Google Home eller Alexa ökar dessutom enkelhet och smidigheten som tillkommer med denna luftfuktare, som ser till att hemmet förses med ren luftfuktighet. .

Inomhusklimat från andra varumärken

Upp till 29% rabatt
Philips Luftrenare AC0819/10

Inomhusklimat från Philips

Missa inga bra priser på Inomhusklimat från Philips.
Upp till 20% rabatt
Smartmi Air Purifier 2

Inomhusklimat från SmartMi

Visa produkter inom Inomhusklimat från SmartMi.
Upp till 14% rabatt
Blueair HealthProtect 7740i Luftrenare

Inomhusklimat från Blueair

Se produkter inom Inomhusklimat från Blueair.
Upp till 11% rabatt
Stadler Form Charly Little Fläkt

Inomhusklimat från Stadler Form

Missa inga bra priser på Inomhusklimat från Stadler Form.
Upp till 11% rabatt
Coway luftrenare AP-1008CH

Inomhusklimat från Coway

Missa inga bra priser på Inomhusklimat från Coway.
Xiaomi Smart Tower Fan

Inomhusklimat från Xiaomi

Här har vi samlat Inomhusklimat från Xiaomi.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024