Sidan innehåller annonslänkar

Smartmi Air Purifier P2

Beställ Smartmi Air Purifier P2 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Smartmi Air Purifier P2 inom kategorin Inomhusklimat.

Produktinformation

M3 rekommenderar "Smartmi Air Purifier P2 är en lätthanterlig, snyggt designad och en på riktigt mobil luftrenare, som arbetar både tyst och effektivt. Möjlighet till batteridrift är unikt för produktsegmentet, visserligen en väldigt nischad funktion som fåtalet användare har behov av men samtidigt användbart i ett fåtal situationer."För mer information läs här Smartmi Air Purifier P24,5/5 hos Prisjakt "Smartmi Air Purifier P2 är helt klart en av de snyggaste luftrenarna på marknaden just nu.

Med sin kromade och nätta storlek passar de överallt. Dessutom har den LED-belysning som höjer design-nivån ytterligare under kvällarna.

Sin huvudfunktion att rena luften klarar den bra även fast den är så liten."För mer information läs här Smartmi Air Purifier P2Smartmi Air Purifier P2 är en sladdlös och portabel luftrenare med en högeffektiv reningsprocess på hela 99,98%. Highlights• True HEPA 13 filter – Högeffektiv reningsprocess 99,8%• Rensar luften från farliga och ohälsosamma partiklar• Smart kontroll med app och röstassistenter (Apple, google, Alexa & Smartmi) • Tystlåten– 19dB på lägsta inställningen• Kompakt, portabel och sladdlös – 24 timmars batteritid på lägsta inställningen• Lämpar sig väl för allergikänsliga grupper, barn och äldreNYA Smartmi Air Purifier P2 är en exklusiv luftrenare med en högeffektiv luftreningsprocess som skapa med ett H13 True Hepa.

P2 är högpresterande i sin reningsprocess och utplånar 99,98% av de luftburna partiklar man inte vill ha i sin närvaro. Under loppet av 10 minuter renar P2 en yta på ca 35m2 – den portabla och sladdlösa designen gör den enastående vilket också gör att denna produkt ligger i framkant med sina 24 timmars batteritid på lägsta inställningen.

FiltreringP2 är utrustad med ett HEPA 13 filter som inkluderar en NanoguardTM teknologi som gör att den har en reningsprocess som uppnår 99,98%. Funktionen hos Hepa 13 innebär att P2 renar effektivt din luft i 4-steg som möjliggör att högkvalitativa filtermaterial filtrerar effektivt partikelföroreningar över 80nm med 99,98 % effektivitet.

Hepa 13 består av 4 filter med olika syften. Det olika filtreringslagrena gör att allt från större till små partiklar, som till exempel pollen, bakterier och andra skadliga ämnen avlägsnas på nolltid.

Air Purifier P2 besitter även en LCD Display som visar luftkvalitén i realtid, denna funktion gör det enkelt att få en live uppdatering på hemmets olika luftvärden. Luftrenaren jobbar snabbt och effektivt och kan rena ett rum upp till 35m2 inom loppet av 10 minuter.

P2 besitter även en laserpartikel sensor som upptäcker små allergena partiklar som går under kategorin PM10, den identifierar även minimala PM2.5 partiklar som innebär osynliga rökdofter/lukter - allt för att säkerhetsställa en hälsosam andningSmart kontroll med app och röstassistenterAir purifier P2 är utrustad med smarta funktioner, och tillhörande App Smartmi Link ger dig möjlighet att kolla statusuppdateringar kring luftrenaren i mobilen samt ställa in olika inställningar. Luftrenaren är också kompatibel med röstassistenter så som Apple, Alexa och Google.

Denna funktion gör det enkelt att ge direktiv till Air Purifier P2 samt fråga om olika statusuppdateringar till exempel ”Hej Siri, kan du ändra inställningen till Auto mode”. TystlåtenLuftrenaren arbetar i tystnad, och i nattläget uppnår den endast 19dB som minsta ljudkapacitet vilket möjliggör att Air Purifier P2 kan förse hemmet med frisk och ren luft även under nattetid.

Trots dess tysta ljudnivå skapar luftrenaren ett stabilt utflöde med ren luft som säkerhetsställer att du har ren luft även under nattetid. Den har även en funktion som gör att den kan byta ljus beroende på känsla och til .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kamera

Kamera från GoPro

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Dreame

Se alla produkter
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
Hörlurar

Hörlurar från Sony

Se alla produkter