Sidan innehåller annonslänkar

Jya by Smartmi Fjord Air Purifier

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Jya by Smartmi Fjord Air Purifier• För ytor upp till 81 m²• Filtreringseffektivitet 99,98%• CADR 450 m³/h luftreningskapacitet• M3 rekommenderar• Apple HomeKit & Google HomeJYA Fjord Air Purifier är en luftrenare med hög luftreningskapacitet som klarar av att rena luften i ett rum på 81 m2. Luftrenarens lufsensorer upptäcker och mäter luftkvaliteten på fem olika lufttillstånd och substanser.

Den har ett kraftfullt ventilationssystem där luften transporteras genom tre olika filter och filtrerar bort stora till små partiklar i luften. Med sin filtreringseffektivitet på hela 99,98% behöver hemmet inte längre utsättas för dålig luftkvalité.Mer luftflöde för större utrymmenJya Fjord Air Purifier har en luftreningskapacitet på 450m3 CADR i timmen och kan avlägsna flyktiga organiska ämnen (TVOC CADR) som finns i luften med upp till 150m3 i timmen.

Luftrenaren kan varje timme rena ett rum som är upp till 54m2 stort och strömma ut 7499 liter ren och fräsch luft i hemmets luftcykel.Steriliserar med UV-ljusLuftrenaren är rustad med den senaste reningstekniken, UV-ljus, som utplånar luftpartiklar utan att använda kemikalier. Funktionen steriliserar och sanerar luften från bakterier, virus, pollen, formaldehyd och rök samtidigt som ren luft skapas och förs ut i hemmet för en ren luftcykel.

Fem luftkvalitetsmått som kan avläsas på OLED-pekskärmenLuftrenaren har ett utvecklat luftsensorsystem som testar luftkvaliteten på fem olika lufttillstånd och substanser (PM10, PM2.5, TVOC, temperatur och luftfuktighet) för att se hur de förhåller sig i hemmet. På luftrenarens OLED-pekskärm kan man både avläsa luftkvaliteten i rummet och ändra bland olika luftreningsinställningar.Styr genom app i telefonenJya Fjord Air Purifier är kompatibel till app-assistenterna Apple HomeKit, Google Home, Alexa samt Smartmi Link.

Luftrenaren kan enkelt styras genom telefonen oavsett vart man befinner sig. Ett hem fyllt av ren luft är bara ett knapptryck bort. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024