Sidan innehåller annonslänkar

Blueair Blue 3410 Luftrenare

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ren luft med och skandinavisk design Med sin höga prestanda, användarvänlighet och snygga design är den nya luftrenaren Blue 3410 ett mycket bra val för alla som vill andas ren luft inomhus. Den här luftrenaren kombinerar enkel hantering med samma höga prestanda som återfinns hos alla Blueairs produkter och ger dig ren luft med en enkel knapptryckning.

Tryck bara på den enda knappen så justeras Blue automatiskt och du får mer ren luft med lägre ljudnivå och mindre energiförbrukning. Passar perfekt i mellanstora till stora utrymmen på upp till 36 m², t.ex.

sovrum (5 luftomsättningar per timme enligt AHAM).HEPASilent™-teknikBlue 3410 är utrustad med Blueairs unika filtreringsteknik HEPASilent™ som effektivt avlägsnar 99,97 % av partiklar som allergener, damm, pollen, djurallergener och mögel samtidigt som den skapar en ren inomhusmiljö för dig och din familj, nästan helt ljudlöst. Kolnätet i filtret avlägsnar dessutom rök och obehaglig lukt från t.ex.

matlagning.Tyst som en viskningBlue 3410 är tyst som en viskning, vilket betyder att du kan placera den var som helst. Tystare än en viskning (23 dB(A)) på lägsta inställningen och normal samtalsnivå (53 dB(A)) på högsta.

Förbrukar mindre energi än en glödlampaHEPASilent™-tekniken ger mer ren luft men förbrukar mindre energi än en lampa. Även på den högsta inställningen förbrukar luftrenaren Blue 3410 endast 36 W, och 3 W på den lägsta inställningen.Luftkvalitetssensor och LED-indikatorLuftkvaliteten mäts som koncentrationen av små partiklar (PM2.5) i inomhusluften.

Luftrenarens LED-indikator för luftkvalitet (AQI) anger luftkvaliteten som bra, godkänd eller förorenad med hjälp av 3 olika färger.Med en snabb knapptryckning kan du enkelt kontrollera luftrenarens driftläge. Den valda fläkthastigheten anges med ett dämpat vitt ljus, som ändras till rött när det är dags att byta filter.

4 fläkthastigheter som regleras med en enkel touch-knappTryck en gång för autoläge, två gånger för nattläge, tre gånger för vardagsläge och fyra gånger för boost-läge. Blue 3410 har en sensor som gör att luftreningen i autoläget anpassas automatiskt efter den aktuella luftkvaliteten så att du alltid får ren luft med en enda knapptryckning.

I nattläget körs luftrenaren på låg fläkthastighet och med nedtonade LED-lampor. Lätt att placeraMed ett stort, 360-graders luftintag kan luftrenaren placeras varsomhelst i rummet utan att prestandan försämras.

Skandinaviskt designade förfilter för personlig stilBlue har utbytbara förfilter med en design inspirerad av den skandinaviska naturen och kan därmed anpassas efter din personliga stil. Luftrenaren levereras med förfiltret Arctic trail (mörkgrått), men som tillbehör finns även färgerna Winter reed (ljusgrått), Archipelago sand (rosa), Aurora light (grönt) eller Night waves (blått).

Det avancerade tyget fungerar som ett förfilter och fångar upp stora partiklar, vilket gör att det primära filtret räcker längre. Dammsug tyget eller maskintvätta det på 40°C när det behöver rengöras.

Förfiltrens smarta design gör det även möjligt att dölja sladden.360°-filterBlueairs unika, vikbara filter halverar förpackningsvolymen, vilket ger stora fördelar vid transport och förvaring. Filtret har också största möjliga ytarea vilket innebär att fler partiklar fångas upp.När är det dags att byta filter?För optimal prestanda under lång tid rekommenderar vi att du byter huvudfiltret var 6e månad när luftrenaren används dygnet runt och att du rengör förfiltret så ofta det behövs.Produktegenskaper•Rekommenderad rumsyta 36 m2 (5 luftomsättningar per timme enligt AHAM).

Produktbeskrivning

En luftrenare är en apparat som används för att rena luften inomhus genom att filtrera bort partiklar och föroreningar som kan orsaka hälsoproblem.

Fördelar med luftrenare

  • Minskar allergener i luften, vilket kan hjälpa personer med allergier att andas lättare
  • Filtrerar bort partiklar som damm, pollen och rök vilket bidrar till en renare luft
  • Kan minska spridningen av virus och bakterier, vilket kan bidra till en bättre hälsa
  • Hjälper till att minska lukt från matlagning, rökning och husdjur
  • Kan bidra till att förbättra sömnen genom att minska allergener och andra partiklar som kan störa andningen
  • Kan bidra till att förbättra astmasymtom genom att filtrera bort irriterande ämnen i luften
  • Kan hjälpa till att minska luftfuktigheten genom att filtrera bort fukt från luften

Inomhusklimat från andra varumärken

Upp till 24% rabatt
Philips Luftrenare AC0819/10

Inomhusklimat från Philips

Missa inga bra priser på Inomhusklimat från Philips.
Upp till 18% rabatt
Blueair Blue 3410 Luftrenare

Inomhusklimat från Blueair

Visa produkter inom Inomhusklimat från Blueair.
Smartmi Air Purifier 2

Inomhusklimat från SmartMi

Visa produkter inom Inomhusklimat från SmartMi.
Xiaomi Smart Tower Fan

Inomhusklimat från Xiaomi

Här har vi samlat Inomhusklimat från Xiaomi.
Nedis Portabel Luftkylare COOL116CWT

Inomhusklimat från Nedis

Utforska allt inom Inomhusklimat från Nedis.
Coway luftrenare AP-1008CH

Inomhusklimat från Coway

Missa inga bra priser på Inomhusklimat från Coway.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024