AC till husvagn/husbil | 3500W | Wifi och värmefunktion

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Takmonterad AC till husvagn och husbil 3500 W Under varma dagar och nätter finns det inget som slår den svalkande kylan från en AC i husvagnen eller husbilen. Med ett behagligt klimat kommer du undan värmen när solen står som högst och sömnlösa nätter är ett minne blott.

Denna tystgående 3500 W takmonterade klimatanläggning har en energieffektiv kompressor som både kyler, värmer, ger god ventilation och avfuktar luften i din husvagn eller husbil. Lämplig för husvagnar och husbilar upp till 11 meter.

För dig som reser norrut på vintern fungerar ACn även på samma sätt som en värmepump och ger därför ett varmt behagligt klimat inuti husvagnen/husbilen när det är kallt ute. Inställd på tystgående läge är volymen nere på endast 46 dB(A).

Den högsta uppmätta ljudnivån för ACn är även den så låg som 52 dB(A). Ställ enkelt in temperatur och andra funktioner med hjälp av den medföljande infraröda fjärrkontrollen med display.

Effektiv klimatanläggning ACn har en högeffektiv värmepump med en värmeeffekt på upp till 3500 W (12500 BTU) och med en kyleffekt på 3300 W (12000 BTU). Enhetens luftventiler ger ett behagligt klimat i hela husbilen/husvagnen.

Wifi-stöd med mobilapp Denna AC har WiFi-stöd med mobilapp. Det gör att den kan styras direkt från mobilen, oavsett vart du befinner dig.

Luftkonditioneringen ansluts till ditt lokala wifi-nätverk och är kompatibel med appen Smart Life. Smart Life är kompatibelt med många populära smarta hem-lösningar.

Ultra-tunn modern utformning Den låga slimmade designen på utomhusenheten gör att ACn får minskat vindmotstånd och blir på så sätt mer stabil. Det vita höljet är tillverkat av högkvalitativt PP-material som är vädermotståndskraftigt.

Du behöver inte oroa dig för det svenska sommarklimatet som ofta innebär mycket regn. PP-materialet står emot både tungt regn och stark UV-strålning från solen.

Jämfört med många andra klimatanläggningar med samma kylkapacitet är inomhusenheten mindre i storlek och har en ultratunn design med LED-lyse som tar upp minimalt med yta och smälter in väl. De viktiga elektriska komponenterna är väl skyddade.

AC med många funktioner ACn är utrustad med en rad olika funktioner så som fjärrkontroll med display, timer-funktion, ventilationsläge, nattläge smart uppvärmning m.m. Tekniska specifikationer Inomhusenhet Färg Vit Märkström 5,9/4,9 A Luftflödesvolym (m3/ h) 480 Värmeeffekt 3500 W Kyleffekt 3300 W Decibel 46-52 Köldmedium R410a Dimensioner 540 x 490 x 72 mm Vikt 4 kg Temperaturspann (inom vilken temperaturen kan ställas in) 18-30 grader Utomhusenhet Färg Vit Decibel 49-55 Dimensioner 1056 x 736 x 253 mm Vikt 45 kg .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024