AC till husvagn/husbil | 2800W | Wifi och värmefunktion

Beställ AC till husvagn/husbil | 2800W | Wifi och värmefunktion på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AC till husvagn/husbil | 2800W | Wifi och värmefunktion inom kategorin Husvagnstillbehör.

Produktinformation

Takmonterad AC till husvagn och husbil 2800 W Under varma dagar och nätter finns det inget som slår den svalkande kylan från en AC i husvagnen eller husbilen. Med ett behagligt klimat kommer du undan värmen när solen står som högst och sömnlösa nätter är ett minne blott.

Denna tystgående 2800 W takmonterade klimatanläggning har en energieffektiv kompressor som både kyler, värmer, ger god ventilation och avfuktar luften i din husvagn eller husbil. Lämplig för husvagnar och husbilar upp till 8 meter.

För dig som reser norrut på vintern fungerar ACn även på samma sätt som en värmepump och ger därför ett varmt behagligt klimat inuti husvagnen/husbilen när det är kallt ute. Inställd på tystgående läge är volymen nere på endast 44 dB(A).

Den högsta uppmätta ljudnivån för ACn är även den så låg som 50 dB(A). Ställ enkelt in temperatur och andra funktioner med hjälp av den medföljande infraröda fjärrkontrollen med display.

Effektiv klimatanläggning ACn har en högeffektiv värmepump med en värmeeffekt på upp till 2800 W (9500 BTU) och med en kyleffekt på 2600 W (9000 BTU). Enhetens luftventiler ger ett behagligt klimat i hela husbilen/husvagnen.

Wifi-stöd med mobilapp Denna AC har WiFi-stöd med mobilapp. Det gör att den kan styras direkt från mobilen, oavsett vart du befinner dig.

Luftkonditioneringen ansluts till ditt lokala wifi-nätverk och är kompatibel med appen Smart Life. Smart Life är kompatibelt med många populära smarta hem-lösningar.

Ultra-tunn modern utformning Den låga slimmade designen på utomhusenheten gör att ACn får minskat vindmotstånd och blir på så sätt mer stabil. Det vita höljet är tillverkat av högkvalitativt PP-material som är vädermotståndskraftigt.

Du behöver inte oroa dig för det svenska sommarklimatet som ofta innebär mycket regn. PP-materialet står emot både tungt regn och stark UV-strålning från solen.

Jämfört med många andra klimatanläggningar med samma kylkapacitet är inomhusenheten mindre i storlek och har en ultratunn design med LED-lyse som tar upp minimalt med yta och smälter in väl. De viktiga elektriska komponenterna är väl skyddade.

AC med många funktioner ACn är utrustad med en rad olika funktioner så som fjärrkontroll med display, timer-funktion, ventilationsläge, nattläge smart uppvärmning mm. Tekniska specifikationer Inomhusenhet Färg Vit Märkström 4,6/3,7A Luftflödesvolym (m3/ h) 490 Värmeeffekt 2800 W Kyleffekt 2600 W Decibel 44-50 Köldmedium R410a Dimensioner (mm) 540 x 490 x 72 Vikt 4 kg Temperaturspann (inom vilken temperaturen kan ställas in) 18-30 grader Utomhusenhet Färg Vit Decibel 47-53 Dimensioner (mm) 1056 x 736 x 253 Vikt 42 kg .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023