Sidan innehåller annonslänkar

Sony WH-1000XM4 - Silver

Jämför produkt Sony WH-1000XM4 - Silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sony WH-1000XM4 - Silver i kategorin Hörlurar här hos oss.

Produktinformation

Ljud & Bild rekommenderar 6/6 i betyg "Den nya kungen av brusreducering. Äntligen någon som slår Sony på brusreducerande hörlurar.

Och det är Sony själva!WH-1000XM4 tar över tronen som marknadsledare."För mer information läs här Sony WH-1000XM4 Årets bästa brusreducerande hörlur Premium ""Eftersom inga konkurrenter har kunnat konkurrera med Sonys brusreducering var det Sony själva som tog det till en ny nivå Så vad mer kan vi säga än "löp och köp?"För mer information läs här Sony WH-1000XM4 M3 rekommenderar 4/5 i betyg "M3 har testat Sony WH-1000XM4 och anser att hörlurarna infriar deras förväntningar.

"Efter ett par år i den absoluta toppen kommer nu uppföljaren WH-1000XM4, och det med besked. När det gäller aktiv brusreducering finns det inga bättre hörlurar just nu!"För mer information läs här Sony WH-1000XM4 Mobil testar 9/10 i betyg "Mobil har testat Sony WH-1000XM4 och ger de trådlösa hörlurarna med brusreducering toppbetyg

"Sony har verkligen fog för att vara kaxiga när de släpper nya hörlurar. Precis som väntat är de nya WH-1000XM4 marknadsledande, snäppet bättre än de lurar de efterträder"För mer information läs här Sony WH-1000XM4 .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Processorkylare

Processorkylare från Corsair

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Lian Li

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter