Sidan innehåller annonslänkar

Sony WH-1000XM4 - Silver

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vid köp av utvalda Sony-modeller får du två månader av Podme Premium utan extra kostnad!Registrera dina nya hörlurar här för att dra nytta av detta erbjudande.För att ta del av erbjudandet behöver du registrera dina nya hörlurar senast den 31 December 2024 på https://www.sony.se/mysony/product/register/expressErbjudandet gäller modellerna Sony WH-1000XM5, WH-1000XM4, WF-1000XM5 och LinkBuds S Ljud & Bild rekommenderar 6/6 i betyg "Den nya kungen av brusreducering.

Äntligen någon som slår Sony på brusreducerande hörlurar. Och det är Sony själva!WH-1000XM4 tar över tronen som marknadsledare."För mer information läs här Sony WH-1000XM4 Årets bästa brusreducerande hörlur Premium ""Eftersom inga konkurrenter har kunnat konkurrera med Sonys brusreducering var det Sony själva som tog det till en ny nivå

Så vad mer kan vi säga än "löp och köp?"För mer information läs här Sony WH-1000XM4 M3 rekommenderar 4/5 i betyg "M3 har testat Sony WH-1000XM4 och anser att hörlurarna infriar deras förväntningar. "Efter ett par år i den absoluta toppen kommer nu uppföljaren WH-1000XM4, och det med besked.

När det gäller aktiv brusreducering finns det inga bättre hörlurar just nu!"För mer information läs här Sony WH-1000XM4 Mobil testar 9/10 i betyg "Mobil har testat Sony WH-1000XM4 och ger de trådlösa hörlurarna med brusreducering toppbetyg "Sony har verkligen fog för att vara kaxiga när de släpper nya hörlurar.

Hörlurar från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Philips GO In-Ear True Wireless Sporthörlurar TAA7507BK/00

Hörlurar från Philips

Missa inga bra priser på Hörlurar från Philips.
Upp till 22% rabatt
Sony ULT Wear trådlösa hörlurar, Over-Ear med mikrofon - Grön

Hörlurar från Sony

Missa inga bra priser på Hörlurar från Sony.
Upp till 15% rabatt
Bose Ultra Open Earbuds Black

Hörlurar från Bose

Utforska allt inom Hörlurar från Bose.
Sennheiser HD 458BT Trådlösa hörlurar - Svart/Röd

Hörlurar från Sennheiser

Missa inga bra priser på Hörlurar från Sennheiser.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024