Sidan innehåller annonslänkar

Sennheiser Momentum 4 Wireless - Vit

Beställ Sennheiser Momentum 4 Wireless - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Sennheiser Momentum 4 Wireless - Vit inom kategorin Hörlurar.

Produktinformation

Sennheisers MOMENTUM-serie sätter den nya standarden för sofistikerad lyssning med förstklassigt ljud. Nya MOMENTUM 4 Wireless höjer ribban igen – med ljudkvalitet som är bäst i klassen och avancerad adaptiv brusreducering och utmärkt komfort.

Lyssna på ditt sätt tack vare funktioner inklusive transparent läge, inbyggd EQ och en ny ljudanpassningsfunktion. Samtalen låter även mer naturliga tack vare en avancerad digitalt strålformat mikrofonsystem med automatisk vindbrusdämpning.

MOMENTUM 4 Wireless kombinerar perfekt den otroliga bärkomforten med elegant strömlinjeformad stil. Med en enastående batteritid som varar i upp till 60 timmar, smarta funktioner för problemfri användarvänlighet och utformning som kan vikas platt för att tas med överallt, passar den perfekt för att ta med sig och få fantastiskt ljud överallt.- Sennheiser signaturljud drivs av det audiofil inspirerade 42 mm omvandlingssystemet och aptX Adaptive för det mest högupplösta ljudet.

- Anpassningsbart ljud via inbyggd equalizer, förinställningar, ljudlägen och ljudanpassning för en skräddarsydd ljudupplevelse.- Styr omgivningen med anpassningsbar brusreducering för uppslukande ljud utan störningar och justerbart transparent läge för att hålla kontakten med världen omkring.- Förstklassig komfort från den lätta designen som kan vikas platt med ett vadderat huvudband och djupa öronkåpor med kuddar för att säkerställa långvarig bärkomfort.- Enastående batteritid med upp till 60 timmars uppspelningstid med snabbladdning.- Kristallklara samtal med högkvalitativ röstupptagning för fyra digitala strålformade mikrofoner och automatisk vindbrusdämpning för optimerad samtal och enklare åtkomst till röstassistenten.- Intuitiva smarta funktioner (pekkontroller, smart paus, automatiskt på/av) förutser dina behov och gör dem lätta att använda.- Strömlinjeformad design med förstklassiga tygdetaljer höjer den diskreta stilen och det ultratunna hårda fodralet med ett mjukt tyghölje gör det lätt att ta med sig överallt.Överlägset ljudNjut av din favoritmusik som aldrig förr med vår audiofil inspirerade 42 mm omvandlingssystem som levererar briljant dynamik, klarhet och musikalitet. På ditt sättFå perfekt ljud med funktioner för inbyggd EQ, förinställningar, ljudlägen och ljudanpassning, som skräddarsyr ljudet efter din individuella lyssning.Fullt ljudfokusVår nästa generations adaptiva brusreducering anpassar automatiskt omgivningsbruset så att du kan hålla fullt fokus och höra varje detalj, även i bullriga miljöer.SituationsmedvetenhetBehöver du höra ett meddelande på tåget eller en fråga från din kollega? Då kan du bara aktivera transparent läge med ett tryck för att höra ljud utifrån utan att ta av dig hörlurarna.Förstklassig look och känslaUtmärkt komfortM4s lätta design har ett vadderat huvudband och djupa, men mjuka, öronkåpor med kuddar för att säkerställa utmärkt och långvarig bärkomfort.Perfekt passformSamtidigt justerar den mekaniska fästet med låg friktion justerar sig så att du får en utmärkt passform utan extra tryck mot dit huvud.Upp till 60 timmars batteritidFortsätt lyssna när du flyger runt världen, med upp till 60 timmars batteritid och snabbladdningsegenskaper som ger ytterligare 6 timmars lyssning på bara 10 minuter.Missa ingentingSmart paus stoppar uppspelningen när hörlurarna tas av och automatiskt återupptar spelningen när de sätts tillbaka på dina öron så att du aldrig missar någonting, medan automatisk av/på snabbt slås på headsetet när det plockas upp och stängs av för att spara el när det inte används. .

Se även andra produkter från Hörlurar

Snabbfilter
AKG
Anker
Beats
Visa fler
Sortera
Produkter från kända varumärken
Aktivitetsarmband  Pulsklocka

Aktivitetsarmband Pulsklocka från Fitbit

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Fitbit

Se alla produkter
Stationär dator

Stationär dator från Webhallen

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter