Sidan innehåller annonslänkar

Marshall Monitor II ANC - Svart

Beställ Marshall Monitor II ANC - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Marshall Monitor II ANC - Svart inom kategorin Hörlurar.

Produktinformation

STORSLAGET SIGNATURLJUDMED AKTIV BRUSREDUCERINGMonitor II A.N.C. är designade med en sömlös lyssningsupplevelse i åtanke,vilket gör att hörlurarna ger dig upp till 30 timmars trådlös speltid när den aktivabrusreduceringen är aktiverad, och upp till 45 timmar när den är av.

En unikergonomisk konstruktion ger en perfekt passform som gör att hörlurarna vilarlätt på ditt huvud – oavsett hur tung musiken är. Monitor II A.N.C.

är tillverkadeför att hålla i det långa loppet.AKTIV BRUSREDUCERINGMonitor II A.N.C. använder avancerad teknik för aktiv brusreducering som konstant fångar uppoch mäter omgivande ljud för att stänga ute det du inte vill höra omkring dina hörlurar.

Nu kandu fokusera på det som är viktigt – musiken.Du kan anpassa brusreduceringsnivån i Marshall Bluetooth-appen. Hitta din perfektainställning med tio nivåer för brusreducering – från komplett isolering till att låta omvärldensippra in.

Behöver du prata med någon? Aktivera Monitoring Mode med ett snabbt tryckpå ANC-knappen och dina hörlurar pausar ljudet och förstärker din omgivning. Du harfull kontroll.

IKONISKT LJUDLevererar ett ljud som du aldrig upplevt förr. Monitor II A.N.C.

har specialstämda 40 mm storaoch dynamiska drivelement som producerar den typ av storslaget signaturljud som baraMarshall kan leverera. Krispig diskant, kraftfullt mellanregister och djup bas ger ett balanseratoch rent ljud, oavsett volym.Anpassa ditt ljud.

Hörlurarnas M-knapp låter dig snabbt växla mellan tre olika EQ-inställningar.Ställ in dina equalizers i Marshall Bluetooth-appen genom att välja bland flera förinställningareller skapa dina egna EQ-inställningarUPP TILL 30 TIMMARS TRÅDLÖS SPELTIDMonitor II A.N.C. håller musiken igång med upp till 30 timmars trådlös speltid när den aktivabrusreduceringen är aktiverad, och upp till 45 timmar när den är av.

Om du har bråttomkan du få upp till fem timmars trådlös speltid för dina hörlurar genom 15 minuters laddning.Bluetooth-tekniken ger en exceptionell ljudkvalitet och en bekvämlighet i att kunna röra digfritt med en räckvidd på 10 m.ERGONOMISK KONSTRUKTION, IKONISK DESIGNMonitor II A.N.C. levererar en ergonomisk och sömlös lyssningsupplevelse med en unikover-ear-design.

Hörlurarnas mjuka öronkuddar och den vadderade bågen med gångjärnanpassar sig till alla huvudformer, för en tät men bekväm passform. Svart vinyltextur,mässingsdetaljer och den präglade Marshall-symbolen ger dessa hörlurar den klassiskadesignen som kännetecknar Marshall.

RÖSTSTYRNINGFå hjälp av din Google Assistent när du är på språng. Lyssna på musik, skrivtextmeddelanden och planera din dag – allt utan att snegla på din telefon.Efter installationen är din assistent redo att hjälpa till.

Ett tryck på dina hörlurars M-knapp ärallt som krävs.HOPFÄLLBAR DESIGNMonitor II A.N.C. är den ultimata resepartnern med sin hopfällbara design.

Hörlurarnaskompakta storlek och vikbara design gör dem perfekta för att klara långa dagar påresande fot.TA KONTROLL ÖVER VAD DU HÖRKontrollknapp Spela, pausa och blanda din musik. Justera volymen på din enhet och styrtelefonens funktioner.ANC-knapp Växla mellan tre olika inställningar; aktiv brusreducering på, Monitoring Modeaktiverat för snabba konversationer eller aktiv brusreducering av.M-knapp Den multifunktionella M-knappen låter dig byta mellan tre olika EQ-förvalalternativt programmeras för att direkt nå din röstassistent.

Det är upp till dig.Marshall Bluetooth-appen Skräddarsy dina inställningar och nå allt Monitor II A.N.C. haratt erbjuda.

Anpassa nivåerna för hörlurarnas brusreducering och Monitoring Mode, EQinställningar eller installera din röstassistent.RESEKITGjorda för korta och långa resor. Inkluderar en USB-C-laddningskabel för att laddabatteriet, en avtagbar 3,5 mm-sladd att stoppa in om du någonsin har dåligt med batterioch en tygpåse att samla allt i för enkel transport och förvaring. .

Se även andra produkter från Hörlurar

Snabbfilter
AKG
Anker
Beats
Visa fler
Sortera
Produkter från kända varumärken
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter
iPad

iPad från Apple

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter