Bose QuietComfort wireless headphones - Cypress Green

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Bose QuietComfort Ta kontrollen över din musik och glid fram i takt med beatet med nya Bose QuietComfort brusreducerande hörlurar. Hi-Fi-ljud och legendarisk brusreducering ger dig möjlighet att blockera ut bruset eller släppa in världen genom att växla mellan tyst- och medvetet läge.

Eller skapa ett nytt anpassat läger och justera hur mycket ljud från omgivningen du vill släppa in så att det passar stunden. Dessa over-ear-hörlurar kommer i en ikonisk, bekväm design och med valbar ljudkabel med direktmikrofon, så att du kan ansluta till din favoritmusik även utan Bluetooth-anslutning.

Ta över tempot.Upp med hakan, bak med axlarna, sätt på musiken. Tryck på play och ta kontroll över musiken med Bose QuietComfort brusreducerande hörlurar som lyfter din musik och din stil med mäktigt ljud, anpassningsbar legendarisk brusreducering, och en imponerande färg i begränsad upplaga.

Kontrollera ljudet.Ta kontroll över vad du hör och inte. De här trådlösa hörlurarna har legendarisk brusreduceringsteknik som fungerar genom att stänga in dig med Hi-Fi-ljud och eliminerar distraktioner och ger dig möjlighet att verkligen känna rytmen.

Förstklassiga material. Uttrycksfull design.

Hörlurar i färgerna svart, vit rök och cypressgrön i begränsad upplaga, kombinerat med en ikonisk, bekväm design som ger dig en modemedveten look som du kan ha dag som natt. De lyxiga kuddarna på öronkåporna passar perfekt när du lyssnar länge och det bekväma men säkra huvudbandet använder stål på precis rätt platser för att optimera både styrka och känsla.

Undersidan av bandet är tillverkad av ett skummaterial täckt av mjukt proteinläder så att dina hörlurar vilar bekvämt på huvudet. Bose SimpleSyncMed Bose SimpleSync-teknik kan du parkoppla dina Bose QuietComfort brusreducerande hörlurar med utvalda smarta soundbarhögtalare och högtalare från Bose för en personlig lyssnarupplevelse framför tvn.

Med de oberoende volymreglagen kan du sänka eller stänga av ljudet på din soundbarhögtalare samtidigt som du har så högt ljud som du vill i Bluetooth-hörlurarna. Har du inte din telefon nära till hands? Ingen app – inga problem.

Tryck och håll ner Bluetooth-knappen på varje enhet för att snabbt gruppera och synka deras ljud. Nu kan du även ansluta till en befintlig grupp eller smart enhet genom att hålla ner åtgärdsknappen på enheten du vill ansluta.

Bläddra igenom din musik utan att röra din telefon.Spotify Tap ger Spotify-användare möjlighet att starta sin musik med en enkel knapptryckning. Tryck och håll inne ”Action”-knappen på vänster öronkåpa på dina around-ear-hörlurar för att starta din lyssning och tryck ner igen för att spotify ska erbjuda rekommendationer för annan musik du kanske gillar.

Ställ in din genväg till ”Spotify” i Bose Music-appen för att aktivera denna funktion. TILLBEHÖR QuietComfort-kit med öronkuddarErsätt försvunna eller trasiga öronkuddar till dina QuietComfort over-ear-hörlurar med ett nytt par.

De är enkla att montera och formar en avgörande akustisk förslutning som ger dig en extra nivå av tystnad. Finns i färgerna svart, vit rök och cypressgrön i begränsad upplaga.

QuietComfort-fodralSkydda dina QuietComfort trådlösa hörlurar och tillbehör med det här reservfodralet med blixtlås. Tillgängliga i Black.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Hörlurar från andra varumärken

Upp till 37% rabatt
Sennheiser HD 599

Hörlurar från Sennheiser

Här har vi samlat Hörlurar från Sennheiser.
Upp till 25% rabatt
Sony WH-XB910N - Blå

Hörlurar från Sony

Här har vi samlat Hörlurar från Sony.
Upp till 32% rabatt
Philips GO In-Ear True Wireless Sporthörlurar TAA7507BK/00

Hörlurar från Philips

Utforska allt inom Hörlurar från Philips.
Upp till 24% rabatt
Bose QuietComfort wireless headphones - Black

Hörlurar från Bose

Missa inga bra priser på Hörlurar från Bose.
Upp till 23% rabatt
Jabra Elite 7 Pro Stereo BT Headset - Titanium Black

Hörlurar från Jabra

Se produkter inom Hörlurar från Jabra.
JBL REFFL PRO - Black

Hörlurar från JBL

Visa produkter inom Hörlurar från JBL.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024