Sidan innehåller annonslänkar

Bose QuietComfort Ultra Earbuds - Black

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Bose QuietComfort Ultra EarbudsBanbrytande rumsligt ljud för ett mer uppslukande lyssnande som gör att din musik känns mer verklig än någonsin – oavsett innehåll eller källa. Brusreducering i världsklass och ljud anpassat för dig.

En design som känns så bra att använda Säg mindre. (Lyssna mer.) QuietComfort Ultra öronsnäckor ger den ultimata öronsnäck-upplevelsen.Känn din musik mer.Banbrytande rumsligt ljud för ett mer uppslukande lyssnande som gör att din musik känns mer verklig än någonsin – oavsett innehåll eller källa.

Brusreducering i världsklass och ljud anpassat för dig. En design som känns så bra att använda Säg mindre.

(Lyssna mer.)Uppslukande ljud. Känns mer verkligt.Bose uppslukande ljud tänjer på gränsen för vad det innebär att lyssna.

Den rumsliggör det du hör genom att ta det ur ditt huvud och lägga det framför dig – placerar dig i det akustiska njutningsläget. Låter det så verkligt att det nästan är som att du kan nå ut och röra det? Ja tack.

Säg hej till den mest naturliga lyssningsupplevelsen.Håll dig uppkopplad med avancerade Bluetooth 5.3.Bluetooth® 5.3 säkerställer en stark, obruten uppkoppling inom ca nio meter från den parkopplade enhetenKontrollera allt genom Bose Music app.Ta anpassningen ännu längre i Bose Music-appen genom att skapa ett anpassat läge (som att kombinera Aware Mode och Immersive Audio) eller använda justerbara EQ-inställningar för att slå in ljudet. Styr nivåerna för bas, mellanregister och diskant som du vill.

Eller använd appen för att kontrollera batteritiden, anpassa en genväg och hantera anslutna enheter.TILLBEHÖR Kit med olika storlekar Inkluderar öronspetsar i XS och XL och stabilitetsband för ytteröron av olika storlekar. Finns i svart och vit.USB-C® laddningskabel Laddar laddningsfodralet från din dator eller med en USB-väggladdare (ingår ej).

Bose Fit KitBose Fit Kit (för att ersätta borttappade örontoppar eller stabilitetsband) Finns i svart och vit.LaddningsfodralFör att byta ut ett borttappat fodral. Finns i svart och vit. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Hörlurar från andra varumärken

Upp till 37% rabatt
Sennheiser HD 599

Hörlurar från Sennheiser

Här har vi samlat Hörlurar från Sennheiser.
Upp till 25% rabatt
Sony WH-XB910N - Blå

Hörlurar från Sony

Här har vi samlat Hörlurar från Sony.
Upp till 32% rabatt
Philips GO In-Ear True Wireless Sporthörlurar TAA7507BK/00

Hörlurar från Philips

Utforska allt inom Hörlurar från Philips.
Upp till 24% rabatt
Bose QuietComfort wireless headphones - Black

Hörlurar från Bose

Missa inga bra priser på Hörlurar från Bose.
Upp till 23% rabatt
Jabra Elite 7 Pro Stereo BT Headset - Titanium Black

Hörlurar från Jabra

Se produkter inom Hörlurar från Jabra.
JBL REFFL PRO - Black

Hörlurar från JBL

Visa produkter inom Hörlurar från JBL.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024