Sidan innehåller annonslänkar

Bose Quietcomfort Earbuds II - Black

Beställ Bose Quietcomfort Earbuds II - Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bose Quietcomfort Earbuds II - Black inom kategorin Hörlurar.

Produktinformation

Legendariskt ljud. Anpassat för dig.

Din musik låter bäst när lyssningsupplevelsen är skräddarsydd för dig. Det är därför Bose QuietComfort® Earbuds II är konstruerade med banbrytande CustomTune-teknik som anpassar brusreduceringen och ljudprestandan efter dina öron.

Med personligt anpassat ljud kan du njuta av världens bästa brusreducering och ett fylligt, omslutande ljud med kraftfull bas var du än lyssnar på musik. Den bästa brusreduceringen bland alla öronsnäckor.

Eller hörlurar. QC Earbuds II står för ett revolutionerande framsteg inom brusreduceringstekniken med förmågan att stänga ute brus bättre än några andra öronsnäckor eller hörlurar på marknaden.

Det börjar med att säkerställa en optimal passform för dina öron. De mjuka örontopparna i silikon har en paraplyform som skapar en stadig tätning vid öppningen i ditt öra och blockerar ljud utifrån.

Mikrofoner upptäcker sedan omgivningsbrus och genererar en motsatt signal för att stänga ute det, vilket gör ditt tysta ljud tystare. CustomTune-tekniken anpassar brusreduceringen efter formen i dina öron för att perfekt dämpa ljud som är svårast att minska, som röster.

Du och din musik i perfekt synk. QuietComfort® Earbuds II ger ett verklighetstroget, balanserat ljud med nyans, klarhet och fyllighet så att du kan komma i stämning och känna dig sömlöst sammankopplad med din musik.

De trådlösa öronsnäckorna är konstruerade med högtalarelement, förstärkare och elektronik med hög prestanda som är specialdesignade för att rymmas i det lilla formatet. CustomTune-tekniken tar ljudet till nästa nivå genom att anpassa det efter dina öron, så att din musik låter ännu mer omslutande och väcker ännu fler känslor.

Hitta din bästa passform med Bose passformskit. För att säkerställa att dina trådlösa öronsnäckor känns bekväma och sitter kvar oavsett vad du gör medföljer ett Bose passformskit med QC Earbuds II .

Det praktiska passformskitet innehåller tre par örontoppar och tre par stabilitetsband som är designade för att passa den unika formen på dina öron. Både örontopparna och stabilitetsbanden är gjorda av mjuk silikon för att vara sköna hela dagen och ge en säker passform.

Örontopparna sitter mjukt men säkert i dina öron och fördelar kontakten jämnt. Stabilitetsbanden omsluter dina örons konturer med böjda fenor som greppar öronen för en åtsittande passform.

Och eftersom inga öron är de andra lika, inte ens på samma person, kan du blanda örontoppar och band i olika storlekar för att hitta den bästa passformen. Du har kontrollen över ditt ljud.

Med Bose QC Earbuds II kan du bestämma hur mycket av världen du vill höra. Tyst läge ger maximal brusreducering så att du kan känna dig helt omsluten av din musik.

Vill du lyssna på musik men ändå höra vad som händer runt omkring dig? Medvetet läge erbjuder full transparens för att höra din omgivning med en enastående klarhet. Det här läget tillämpar ActiveSense-teknik för att dämpa de högsta ljuden, t.ex.

en buss som kör förbi, till en mer behaglig och balanserad volym. Använd Bose Music-appen för att inaktivera ActiveSense eller skapa anpassade brusreduceringslägen.

Kristallklara telefonsamtal med naturligt ljud. Använd Bose QC Earbuds II för att njuta av klara och naturliga telefonsamtal.

Två brusavvisande mikrofoner i varje öronsnäcka fokuserar på ljudet i din röst och filtrerar bort omgivande brus och vind. Digital signalbehandlingsteknik förbättrar signalen ytterligare för att säkerställa att ditt samtal är tydligt.

Samtal skickas ut genom båda öronsnäckorna, eller kan du använda bara en av öronsnäckorna. Om autosvar är på och du har tagit ut dina öronsnäckor sätter du bara in dem i öronen för att svara.

Styr din musik med de enkla touchfunktionerna. Använd de enkla touchfunktionerna på de trådlösa öronsnäckorna för att styra allt.

Det här bekväma gränssnittet frigör dina händer så att du kan fortsätta att fokusera på det du gör. Med enkla svep och tryck kan du spela upp eller pausa musik, ändra volymen och byta spår.

Du kan till och med svara på samtal och ändra brusreduceringsnivån, allt utan att någonsin röra din telefon. De vet när de sitter i och pausar när de tas ut.

Behöver du pausa musiken för ett snabbt samtal? QC Earbuds II har sensorer som känner när de har satts in eller tagits ut ur dina öron. Ta ut en öronsnäcka så pausas din musik automatiskt.

Du behöver inte fumla med din telefon. Sätt tillbaka öronsnäckan för att fortsätta där du slutade.

Upp till sex timmars batteritid. Ännu längre med laddningsfodralet.

Låt dig absorberas av musiken du älskar i upp till sex timmar. När de inte används förvarar du dina Bose QuietComfort® Earbuds II i det bärbara laddningsfodralet.

Det är så litet att det får plats i fickan. Om batteriet börjar bli svagt får du ett röstmeddelande som informerar dig om det.

Produkter från kända varumärken
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Lian Li

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter