Sidan innehåller annonslänkar

Bose® Quiet Comfort SE - Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Bose® Quiet Comfort SEOavsett om du sitter på flyget, kontoret eller är på promenad kan du enkelt stänga av omvärlden med Quiet Comfort SE. De trådlösa och brusreducerande hörlurarna från Bose är både bekväma och lätta att bära.

Med en batteritid på upp till ett dygn kan du njuta av din favoritmusik hela dagen. Stäng av omvärlden med brusreduceringKoppla bort omgivningen med hörlurarnas Acoustic Noise Cancelling™-teknik.

Med hjälpa av små mikrofoner som sitter dolda i öronkåporna mäter de, jämför och reagerar på ljudet i din omgivning. Dessa ljud stängs sedan av med en motsatt signal, vilket leder till färre störningar och mer musik.

Använd knappen på vänster öronkåpa för att välja mellan tyst läge för total brusreducering eller Aware-läge för att släppa in omgivningen.Medvetenhetsläget (Aware-läget) släpper in omvärlden med mikrofoner som fångar upp ljuden omkring dig och spelar upp dem naturligt i hörlurarna. Det är din musik och miljö samtidigt.

så att du kan höra allt du behöver, men med en mycket mer balanserad volym.Ditt favoritinnehåll i Hi-FiMusik, poddar och videor. Oavsett vad din favorit är får du det i bästa ljudkvalitet.

Den patenterade TriPort-designen ger öronkåporna djup och fyllighet, utan att deras storlek blir större. Du får alltså bättre ljud från hörlurar som är mindre, lättare och bekvämare.

Den volymoptimerade Active EQ-tekniken förstärker dessutom höga och låga toner för att bibehålla samma Hi-Fi-prestanda oavsett hur hög eller låg volym du har. Basen förblir konsekvent när du sänker volymen och musiken är fortfarande tydlig när du höjer den.Lätta och bekväma att bära hela dagenEn otrolig lyssningsupplevelse kräver en matchande passform.

QuietComfort® Headphones fortsätter att ge värde för pengarna när det kommer till detta genom att fokusera på alla små detaljer. Till exempel mjuka kuddar utan veck, lyxigt syntetiskt läder och minimal klämkraft.

Du glömmer nästan att du har dem på dig – även efter flera timmars användning.Stöttåliga - Glasfylld nylon förstärker huvudbandet för att skydda mot fall och bibehålla formen.Anpassad metall - Alla vridelement är byggda med ett metallgångjärn så att de håller sig starka och hållbara.Lyxiga - Syntetiskt läder på öronkåpornas kuddar och huvudbandets ovansida garanterar en bekväm passform hela dagen.Tydligare telefonsamtalDen förbättrade röstupptagningen i hörlurarna isolerar och fokuserar på din röst samtidigt som en brusavvisande algoritm filtrerar bort omgivande ljud för att ge dig tydligare samtal. Allt sker i realtid så att du kan känna dig trygg med att din röst hörs tydligt, även i blåsiga och högljudda miljöer.Upp till 24 timmars speltidLyssna på din favoritmusik hela dagen.

QuietComfort® 45 Headphones ger dig mer speltid än dess föregångare med 24 timmar speltid* på en enda laddning. Tillräckligt för att bibehålla tystnaden och lyssna på musik även under den längsta flygturen.

Och de laddas via USB-C® på upp till 2,5 timmar. En snabbladdning på 15 minuter ger dig upp till 3 timmars speltid.

Hörlurar från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Philips GO In-Ear True Wireless Sporthörlurar TAA7507BK/00

Hörlurar från Philips

Missa inga bra priser på Hörlurar från Philips.
Upp till 22% rabatt
Sony ULT Wear trådlösa hörlurar, Over-Ear med mikrofon - Grön

Hörlurar från Sony

Missa inga bra priser på Hörlurar från Sony.
Upp till 15% rabatt
Bose Ultra Open Earbuds Black

Hörlurar från Bose

Utforska allt inom Hörlurar från Bose.
Sennheiser HD 458BT Trådlösa hörlurar - Svart/Röd

Hörlurar från Sennheiser

Missa inga bra priser på Hörlurar från Sennheiser.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024