Beats Fit Pro True Wireless Earbuds - Coral Pink

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Beats Fit Pro True Wireless EarbudsBeats Fit Pro – verkligt trådlösa brusreducerande öronsnäckor, som på ett bekvämt sätt sitter säkert hur du än rör dig under dagen• Bekväma vingspetsar som sitter säkert• Aktiv Brusreducering • Stöd för rumsligt ljud• Kompatibla med Apple och AndroidDesignade för komfortBeats Fit Pro är utrustade med sköna vingspetsar som sitter säkert då de är flexibla för att passa ditt öra. Den universella designen för vingspetsar har satts på prov av atleter av alla slag så att du kan lita på att dessa öronsnäckor sitter på plats under såväl arbetspass som träningspass.Tre olika mjuka öronkuddar i silikon gör det lätt att hitta rätt storlek.Omslutande ljudBeats Fit Pro stöder rumsligt ljud med dynamisk huvudspårning som tar dig till musikens, filmernas och spelens centrum1.

Dynamisk huvudspårning använder gyroskoper och accelerometer för att justera ljudet allt eftersom du vrider på huvudet, för en multidimensionell upplevelse som ger dig känslan av att befinna dig mitt i ljudet.Aktiv brusreduceringBlockerar ljud utifrån för en fängslande ljudupplevelse.TransparensHåll koll på vad som händer i din omgivning.Inbyggda reglageInbyggda reglage gör att du kan hantera musiken, växla mellan olika lyssningslägen, ta emot samtal och aktivera röstassistenten med b-knappen.Hög samtalskvalitetTvå konformade mikrofoner lokaliserar din röst medan en digital processor stänger ute externa ljud och blåst, så att din röst är tydlig och enkel att höra.Upp till 24 timmars kombinerad speltidÖronsnäckorna har upp till sex timmars speltid10(med ANC aktiverat) och ytterligare 18 timmar11 med hjälp av laddningsfodralet i fickformat.Fem minuters Fast Fuel-laddning ger upp till en timmes speltid12 när ditt batteri håller på att ta slut.Förbättrad med Apples H1-ChipiOS-användare kan njuta av funktioner som automatiskt växling mellan enheter4, Lyssna tilsammans5 med ett andra par Beats-hörlurar eller Apple Airpods, samt handsfree "Hej Siri"6 på Apple-enheter.Kompatibla med AndroidBeats Fit Pro ansluts enkelt till de flesta Apple- och Android-enheter via Bluetooth® så fort du plockat upp dem ur lådan.Med Beats-appen för Android8 får du ytterligare funktioner som parkoppling med ett tryck, skräddarsydda kontroller, batterinivåer, uppdateringar av inbyggd programvara samt ett Passformstest för att ge dig bästa ljudet och passformen för dina öronsnäckor.Detta ingår• Beats Fit Pro-öronsnäckor• Silikon-öronkuddar i tre storlekar – S/M/L (medium är förinstallerade)• Matchande laddningsfodral i fickformat• Laddningskabel (usb-c till usb-c)• Snabbstartsguide• GarantikortFörpackningFörpackningen till Beats Fit Pro är gjord av 89 procent växtbaserat material som kommer från återvunna fibrer och hållbara skogar1 Kompatibel hårdvara och mjukvara krävs. Fungerar med kompatibelt innehåll i appar som stöds.

Allt innehåll är inte tillgängligt i Dolby Atmos. Funktionen huvudspårning kräver iPhone eller iPad.2 Beats Fit Pro är svett- och vattentåliga för sporter som inte utförs i vatten.

Beats Fit Pro har testats i laboratorium och uppfyller kraven för IPX4 i enlighet med IEC-standarden 60529. Graden av tålighet mot svett och vatten är inte permanent och skyddet kan minska vid normalt slitage.

Hörlurar från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Philips GO In-Ear True Wireless Sporthörlurar TAA7507BK/00

Hörlurar från Philips

Missa inga bra priser på Hörlurar från Philips.
Upp till 22% rabatt
Sony ULT Wear trådlösa hörlurar, Over-Ear med mikrofon - Grön

Hörlurar från Sony

Missa inga bra priser på Hörlurar från Sony.
Upp till 15% rabatt
Bose Ultra Open Earbuds Black

Hörlurar från Bose

Utforska allt inom Hörlurar från Bose.
Sennheiser HD 458BT Trådlösa hörlurar - Svart/Röd

Hörlurar från Sennheiser

Missa inga bra priser på Hörlurar från Sennheiser.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024