Smiffys

Traditional Rutger Bavarian Deluxe Maskeraddräkt - Large

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Skaffa dig en för Halloweenfesten eller partyt! Denna bayerska dräkt för herrar är rolig omväxling till vardagskläderna, och effekten av att bära dräkten lär inte vänta på sig, när du väl har visat dig iklädd den. Maskeraddräkten är tillverkad i stadigt tyg. Den knälånga mörkblåa byxan har fint påsydda guldfärgade detaljer på byxfållarna, fickorna och vid midjan, och hängslena har lika fina detaljer påsydda. Skjortan är sydd av blåvitrutigt tyg och har bra passform. Du kan kompletteradräkten meden hatt av Stetsontyp med guldfärgat band vid brättet. Unna dig denna fina maskeraddräkt med temat Bayern och Alperna.

Traditional Rutger Bavarian Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en blå och vitrutig skjorta samt ett par snygga lederhausen i marinblått.

Hatten ingår ej. Komplettera ditt köp med ett par strumpor för en look som på bilden.

Finns i storlek: Medium och Large.


Jämför produkt Traditional Rutger Bavarian Deluxe Maskeraddräkt - Large online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Traditional Rutger Bavarian Deluxe Maskeraddräkt - Large i kategorin Herrdräkter här hos oss.

Kategori: Herrdräkter
Artikelnummer: 36495-2
Visa fler