Sidan innehåller annonslänkar

iiglo Ergo Kontorsstol Revolution - Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

iiglo Ergo Revolution är en ergonomisk kontorsstol designad tillsammans med den tyska designstudion FORM AND BRANCH. Dess unika ergonomiska form ger dig perfekt ryggstöd och en hälsosam sittställning, vilket gör att 360 leder och mer än 700 muskler kan röra sig effektivt hela dagen.

Det hjälper till att minska belastningen och ökar din produktivitet de långa dagarna på kontoret.Bekvämt ergonomiskDenna stol har ett ergonomiskt utformat V-format ryggstöd som passar perfekt mot din rygg, vilket ger ländryggsstöd, hälsosam hållning och minskar ryggont. Dessutom stöder det höjdjusterbara nackstödet ditt huvud och nacke under långa arbetsdagar och kan också tas bort om så önskas.Andningsaktivt nätmaterialNätmaterialet i denna ergonomiska stol låter luften cirkulera och ger god ventilation.

Det är lätt att rengöra och mycket ventilerande, så att det håller dig sval även på mycket heta sommardagar och under många år framöver.Lutningslås i perfekt vinkelKontorsstolen iiglo har ett justerbart lutande baksäte som kan ställas in på mellan 90 och 108 grader. Den ger därför bra stöd för koncentrerat arbete och för en mer avslappnad sittställning.Justerbart 2D-armstöd2D-armstöden är rörliga i 2 olika riktningar.

Justera höjden uppåt eller nedåt eller flytta armstöden inåt eller utåt. Valet är ditt - så att du alltid kan hitta en bra sittposition, samtidigt som du håller dina handleder och armar i ett hälsosamt läge. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024