Sidan innehåller annonslänkar

Sound Blaster Katana V2X

Beställ Sound Blaster Katana V2X på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Sound Blaster Katana V2X inom kategorin Hemmabio.

Produktinformation

Sound Blaster Katana V2XSound Blaster Katana V2X har fått 4/5 i betyg av M3 "Slimmad och fullpackad med ljud. Den är perfekt om du vill sitta vid skrivbordet och bli omgiven av högt och bra ljud.

Vad som gör den riktigt bra är att den även fungerar under tvn i ett mindre hem. Den här smiskar till och med Sonos Ray på fingrarna."För mer information läs här Sound Blaster Katana V2XSound Blaster Katana V2X Tri-förstärkt flerkanals Super X-Fi Gaming Soundbar med kompakt subwooferCreative presenterar Sound Blaster Katana V2X, den senaste i raden av våra toppresterande gaming soundbars med kraftfullt ljud och alla de finaste funktionerna från föregångarna, men med en mycket mer kompakt subwoofer som är 40 % mindre än Katana V2.

För dem som letar efter en diskret subwoofer är Sound Blaster Katana V2X ett smart val för rum med begränsat utrymme. Hör detaljerna i lugnare stunder eller i actionscener som helt enkelt kommer att få dig att häpna! Upplev uppslukande rumsligt ljud genom vår prisbelönta tri-förstärkta design med fem drivrutiner, Super X-Fi®-teknik och 5.1 virtuell surround - allt skapat för den ultimata spelupplevelsen i ditt eget hem

Anslutningen är också sömlös med USB-ljud, praktisk HDMI ARC, Bluetooth® 5.0-teknik för trådlös ljudströmning, optisk in, SXFI-out och en 3,5 mm AUX-in för analogt ljud. Soundbaren har också dubbla inbyggda strålformande mikrofoner om du snabbt vill hoppa in i ett chattrum på Discord med ditt team, eller till och med för dina onlinemöten.

Oavsett om du spelar, tittar på film eller lyssnar på musik kan du ge liv åt all din underhållning med Sound Blaster Katana V2X!KRAFTFULLT LJUD MED OMDESIGNAD KOMPAKT SUBWOOFER Njut av fantastisk ljudklarhet med Sound Blaster Katana V2Xs banbrytande treförstärkare, som drivs av vårt egenutvecklade DSP-chip med flera kärnor Den diskreta subwoofern är 40 % mindre än Katana V2 och är ett idealiskt val för mindre rum utan att kompromissa med ljudkvaliteten.5.1 FLERKANALIG UPPSLUKANDE LJUDUPPSPELNING Upplev ett kristallklart och imponerande ljud som fyller hela rummet med 5.1-kanalsuppspelning och en toppeffekt på upp till 180 W.

Sound Blaster Katana V2X är också en certifierad Dolby Audio-dekoder via HDMI ARC och optisk anslutning, så att den kan återskapa den välbekanta bioupplevelsen i ditt eget hem från en Dolby-certifierad källa.PRISBELÖNT SUPER X-FI-TEKNIK OCH SXFI-STRIDSLÄGE VIA HÖRLURARAnpassa din hörlursupplevelse med Super X-Fi för den mest optimerade och realistiska lyssningsupplevelsen. Få en konkurrensfördel i FPS-spel med SXFI BATTLE Mode och få övertaget genom att exakt lokalisera din fiendes position bara genom att höra ljudet av deras fotsteg.MÅNGSIDIG ANSLUTNING OCH INBYGGD MIKROFON Njut av sömlösa anslutningsmöjligheter, inklusive USB, HDMI ARC, optisk port och trådlös Bluetooth 5.0.

Den fungerar med olika plattformar, från spelkonsoler till PC, Mac och mobila enheter. Den innehåller också inbyggda strålformande mikrofoner så att du kan hoppa på samtal direkt från soundbaren.ANPASSNINGSBARA KONTROLLER OCH RGB-BELYSNINGFörutom de grundläggande ljudkontrollerna kan du få tillgång till anpassade funktioner som sparats på en av de sex anpassningsbara knapparna på fjärrkontrollen.

Produkter från kända varumärken
Processorkylare

Processorkylare från Corsair

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Eufy

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter
iPad

iPad från Apple

Se alla produkter