Produktinformation

Sound Blaster Katana V2XSound Blaster Katana V2X har fått 4/5 i betyg av M3 "Slimmad och fullpackad med ljud. Den är perfekt om du vill sitta vid skrivbordet och bli omgiven av högt och bra ljud.

Vad som gör den riktigt bra är att den även fungerar under tvn i ett mindre hem. Den här smiskar till och med Sonos Ray på fingrarna."För mer information läs här Sound Blaster Katana V2XSound Blaster Katana V2X Tri-förstärkt flerkanals Super X-Fi Gaming Soundbar med kompakt subwooferCreative presenterar Sound Blaster Katana V2X, den senaste i raden av våra toppresterande gaming soundbars med kraftfullt ljud och alla de finaste funktionerna från föregångarna, men med en mycket mer kompakt subwoofer som är 40 % mindre än Katana V2.

För dem som letar efter en diskret subwoofer är Sound Blaster Katana V2X ett smart val för rum med begränsat utrymme. Hör detaljerna i lugnare stunder eller i actionscener som helt enkelt kommer att få dig att häpna! Upplev uppslukande rumsligt ljud genom vår prisbelönta tri-förstärkta design med fem drivrutiner, Super X-Fi®-teknik och 5.1 virtuell surround - allt skapat för den ultimata spelupplevelsen i ditt eget hem

Anslutningen är också sömlös med USB-ljud, praktisk HDMI ARC, Bluetooth® 5.0-teknik för trådlös ljudströmning, optisk in, SXFI-out och en 3,5 mm AUX-in för analogt ljud. Soundbaren har också dubbla inbyggda strålformande mikrofoner om du snabbt vill hoppa in i ett chattrum på Discord med ditt team, eller till och med för dina onlinemöten.

Oavsett om du spelar, tittar på film eller lyssnar på musik kan du ge liv åt all din underhållning med Sound Blaster Katana V2X!KRAFTFULLT LJUD MED OMDESIGNAD KOMPAKT SUBWOOFER Njut av fantastisk ljudklarhet med Sound Blaster Katana V2Xs banbrytande treförstärkare, som drivs av vårt egenutvecklade DSP-chip med flera kärnor Den diskreta subwoofern är 40 % mindre än Katana V2 och är ett idealiskt val för mindre rum utan att kompromissa med ljudkvaliteten.5.1 FLERKANALIG UPPSLUKANDE LJUDUPPSPELNING Upplev ett kristallklart och imponerande ljud som fyller hela rummet med 5.1-kanalsuppspelning och en toppeffekt på upp till 180 W.

Sound Blaster Katana V2X är också en certifierad Dolby Audio-dekoder via HDMI ARC och optisk anslutning, så att den kan återskapa den välbekanta bioupplevelsen i ditt eget hem från en Dolby-certifierad källa.PRISBELÖNT SUPER X-FI-TEKNIK OCH SXFI-STRIDSLÄGE VIA HÖRLURARAnpassa din hörlursupplevelse med Super X-Fi för den mest optimerade och realistiska lyssningsupplevelsen. Få en konkurrensfördel i FPS-spel med SXFI BATTLE Mode och få övertaget genom att exakt lokalisera din fiendes position bara genom att höra ljudet av deras fotsteg.MÅNGSIDIG ANSLUTNING OCH INBYGGD MIKROFON Njut av sömlösa anslutningsmöjligheter, inklusive USB, HDMI ARC, optisk port och trådlös Bluetooth 5.0.

Den fungerar med olika plattformar, från spelkonsoler till PC, Mac och mobila enheter. Den innehåller också inbyggda strålformande mikrofoner så att du kan hoppa på samtal direkt från soundbaren.ANPASSNINGSBARA KONTROLLER OCH RGB-BELYSNINGFörutom de grundläggande ljudkontrollerna kan du få tillgång till anpassade funktioner som sparats på en av de sex anpassningsbara knapparna på fjärrkontrollen.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Hemmabio från andra varumärken

LG NS60T

Hemmabio från LG

Här har vi samlat Hemmabio från LG.
Bose Bass Module 500

Hemmabio från Bose

Se vad Bose har inom Hemmabio.
Sony SA-SW3 Compact subwoofer

Hemmabio från Sony

Här har vi samlat Hemmabio från Sony.
Sennheiser AMBEO Soundbar Mini

Hemmabio från Sennheiser

Visa produkter inom Hemmabio från Sennheiser.
Philips The One Soundbar B8505 / Dolby Atmos / 240W / DTS Play-Fi

Hemmabio från Philips

Missa inga bra priser på Hemmabio från Philips.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024