Produktinformation

Bose Smart Ultra SoundbarMöt den bästa soundbarhögtalaren som är här för att föra dig djupt in i ditt favoritinnehåll. Bose Smart Ultra Soundbar med Dolby Atmos® och Bose TrueSpace-teknik separerar instrument, dialog och effekter och placerar dem i olika delar av ett rum för en verkligt uppslukande rumslig ljudupplevelse på ett sätt som du aldrig upplevt förut.

Har du svårt att höra vad dina favoritkaraktärer säger? A.I. dialogläge balanserar automatiskt röst- och surroundljud för supertydlig röst.

Dessutom verkat två uppåtriktade dipolhögtalare med Bose-tekniken för att få det att kännas som om rummet fylls av ljud från alla riktningar – till och med ovanifrån.Uppslukande oavsett vad du tittar på.Bose Smart Ultra Soundbar är utrustad med Dolby Atmos® som separerar instrument, dialog och effekter och placerar dem i olika delar av ett rum för en verkligt uppslukande rumslig ljudupplevelse på ett sätt som du aldrig upplevt förut. Och för innehåll som inte har skapats i Dolby Atmos®, verkar TrueSpace-tekniken för att få ditt innehåll att kännas som om det kommer från alla håll.

Till och med gamla filmer, tv-program och spelljud låter som nya.Supertydlig dialog.Har du svårt att höra vad dina favoritkaraktärer säger? A.I. dialogläge balanserar röst och surroundljud för supertydlig röst.

Tittar du på en actionfilm? A.I. dialogläge förbättrar tydligheten i konversationer samtidigt som det säkerställer att rytande motorer inte överröstar det som är viktigt.Streama vad som helst.

Med Wi-Fi®, Bluetooth®, Apple AirPlay 2, Spotify® Connect och Chromecast kan du trådlöst streama det du älskar, hur du vill. Spela dina favoritlåtar från 90-talet eller obskyra YouTube-videor.

Allt som du kan spela upp på din enhet kan du lyssna på via Bose Smart Ultra Soundbar.Musik. Från rum till rum.Gruppera din Bose Smart Ultra Soundbar med andra smarta högtalare och soundbarhögtalare från Bose via Wi-Fi för en smidig ljudupplevelse i hela hemmet.

Spela olika låtar i olika rum eller synkronisera samma låt i flera rum. När vänner vill önska en låta kan du helt enkelt ansluta deras telefoner till soundbarhögtalaren via Bluetooth och låta dem DJa.Kontroll.

Nära till hands. Med Bose Music-appen, kan du enkelt ställa in din soundbarhögtalare, välj din röstassistent och ställa in Voice4Video, en patenterad Bose-teknik som utvidgar kapaciteten hos din Alexa-röstassistent så att du kan styra din soundbarhögtalare, TV, kabel- or satellitbox med endast din röst.

Bose Music-appen säkerställer också att du har de senaste programvaruuppdateringarna för de senaste funktionerna och ger dig möjlighet att välja bland all din musik på ett ställe och hoppa sömlöst mellan stationer, spellistor och tjänster utan att någonsin lämna appen. Du kan dessutom enkelt styra Bose Smart Ultra Soundbar eller koppla ihop andra kompatibla smarta produkter.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Hemmabio från andra varumärken

Upp till 45% rabatt
Philips 2020 3.1 Soundbar B8805 / 400W / Dolby Atmos / DTS Play-Fi / HDMI eArc

Hemmabio från Philips

Missa inga bra priser på Hemmabio från Philips.
Upp till 30% rabatt
Bose Smart Soundbar 600 - Svart

Hemmabio från Bose

Här har vi samlat Hemmabio från Bose.
Upp till 29% rabatt
Sony HT-A3000 Dolby Atmos® Soundbar

Hemmabio från Sony

Missa inga bra priser på Hemmabio från Sony.
Samsung HW-S67B/XE

Hemmabio från Samsung

Se produkter inom Hemmabio från Samsung.
Sennheiser AMBEO Soundbar Mini

Hemmabio från Sennheiser

Visa produkter inom Hemmabio från Sennheiser.
Creative Stage V2

Hemmabio från Creative

Visa produkter inom Hemmabio från Creative.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024