Sidan innehåller annonslänkar

Braun Series 8 rakapparat 8517s

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Braun Series 8 rakapparat för män, 4+1 rakelement och precisionstrimmer för långt hårTa rakningen till nästa nivå med den uppgraderade Braun Series 8 rakapparaten. Denna vattentäta rakapparat med skärblad ger en nära och skonsam rakning även på de mest täta skäggen.

Få en kraftfull rakning oavsett skäggtäthet med 4 soniska rakelement. ProTrimmer klipper även i svåråtkomliga områden – polisonger, mustasch och under näsan.

Denna rakapparat har ett huvud som kan vridas i 40° och anpassar sig efter ansiktets konturer, vilket säkerställer närhet och hudkomfort även i svåråtkomliga områden. 100 % Made in Germany.

100 % vattentät. Drivs av ett litiumjonbatteri med 60 minuters drifttid.

För våt eller torr användning. Med laddningsstativ.Boxen innehåller1x rakapparat1x laddningsstativ1x resefodral1x laddningskabel1 x rengöringsborsteFÖRSTKLASSIG PREMIUMRAKAPPARAT Omdesignad för att uppgradera din rakning med överlägsen närhet (jämfört med Braun Series 3), hudkomfort och precisionNÄRA OCH SKONSAMT ÄVEN PÅ TÄTA SKÄGG 4 soniska skärelement ger en nära och skonsam rakning även på täta skäggOPTIMAL PRECISION ÄVEN I SVÅRÅTKOMLIGA OMRÅDEN ProTrimmer för maximal skäreffektivitet även vid polisonger, mustasch och under näsanBYGGD FÖR ATT HÅLLA I ÅR 100 % Made in Germany.

100 % vattentät. 60 minuters drifttid med kraftfullt litiumjonbatteri.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024