Sidan innehåller annonslänkar
WD

WD Red PRO 6TB / 256MB Cache / 7200 RPM (WD6003FFBX)

Jämför produkt WD Red PRO 6TB / 256MB Cache / 7200 RPM (WD6003FFBX) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten WD Red PRO 6TB / 256MB Cache / 7200 RPM (WD6003FFBX) i kategorin Hårddisk här hos oss.

Produktinformation

WD Red PRO NAS HårddiskNAS MVPDet finns en bransch ledande WD Red-disk för varje kompatibelt NAS-system för att uppfylla ditt behov av datalagring. WD Red erbjuder ett brett utbud av lösningar, för kunder som vill bygga den största och bäst presterande NAS-lagringslösningen.

Byggd för NAS-system, packar WD Red effekten som behövs för att lagra dina värdefulla data i en enda kraftfull enhet. Med WD Red är du redo för allt som komma skall.Disken för NASStationära enheter är oftast inte testade eller utformade för påfrestningarna i ett NAS-system.

Gör det rätta för din NAS och välj en disk med en mängd funktioner, för att skydda dina data och bibehålla optimal prestanda.Byggd för NAS-kompatibilitetWD Red-diskar med NASware 3.0-teknik är specialbyggda för att balansera prestanda och pålitlighet i NAS och RAID-miljöer.Sval driftAlltid-på-miljön i ett NAS- eller RAID-system är en het miljö. WD Red-diskar är konstruerade för en sval och tyst drift, samtidigt som de erbjuder optimal kompabilitet för krävande 24x7 miljöer.WD Red Pro för stora företagWD Red PRO-enheter är utformade speciellt med tanke på medelstora eller stora företagskunder, för NAS-system med upp till 24 slots.

WD Red Pro är konstruerad för att hantera högintensiv arbetsbelastning i 24/7-miljöer och är idealisk för arkivering och delning, liksom ombyggnad av RAID-matrisen på utökade operativsystem som ZDS eller andra filsystem. Dessa enheter tillför mervärde till ditt företag, genom att göra det möjligt för dina anställda att snabbt dela filer och säkerhetskopieringsmappar i din NAS-lösning.WD Red ProOm du vill ha kraftig prestanda för NAS, kan WD Red PRO-enheterna leverera exceptionell prestanda för medelstora till stora företagskunder med extrema krav.

För NAS-miljöer med 9 till 24 slots levererar WD Red Pro-enheter kompromisslös prestanda och orubblig säkerhet med 5 års begränsad garanti.3D-aktiv Balance PlusBidrar till att säkerställa att dina data är skyddade mot kraftiga vibrationer och buller i en NAS- eller RAID-miljö. Denna balanskontroll med dubbla plan bibehåller diskens prestanda över tid.Utmärkt support och 5 års begränsad garantiDu kan tryggt uppgradera till det bästa inom NAS-disk-prestanda med vissheten om att 5 års garanti och inkluderade supporttjänster i världsklass medföljer varje WD Red-disk.24/7-miljöerEftersom ditt NAS-system alltid är på, är det viktigt med en pålitlig disk.

Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Kingston

Se alla produkter
Kamera

Kamera från GoPro

Se alla produkter
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Coway

Se alla produkter