Produkter från Hänglås

23 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Hänglås så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Hänglås så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera
Visa fler

Hänglås

Hitta produkter inom kategorin Hänglås till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Hänglås.

Ett hänglås, tidigare även kallat bultlås eller holklås, är en löst hängande låsanordning som har en rörlig låsbar bygel vilken kan öppnas och träs genom länkar, öglor, ringar, krampor och liknande som man vill låsa fast vid varandra. Det moderna hänglåset uppfanns 1831, men romarna tillverkade små bärbara lås redan för omkring 2000 år sedan. Den svenske uppfinnaren Christopher Polhem uppfann ett hänglås med namnet "polhemslås" som tillverkades och såldes ända in på 1950-talet. . Klassiska dagböcker kan ibland vara försedd med små hänglås. Detta för att ingen obehörig ska kunna läsa dessa.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Habo Kombinationslås 50 mm