Sidan innehåller annonslänkar
Rubies Costumes Co.

Freddy Krueger Handske Deluxe - One size

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Detta är inte vilken vante som helst, utan självaste Freddy Kruegers otäcka mördarhandske som kan förvandla vilket kvarter som helst till Elm Street!

Freddy Krueger Handske Deluxe är i brun polyester med justerbart band, skydd av PVC-material och långa blad i metallfinish. One size (vuxenstorlek).

Detta är en officiellt licensierad A nightmare on Elm Street™ produkt.


Beställ Freddy Krueger Handske Deluxe - One size på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Freddy Krueger Handske Deluxe - One size inom kategorin Handskar.

Kategori: Handskar
Artikelnummer: 20924-1

Från kunskapsbanken

Milestone

Milestone är en ort i Kanada. Den ligger i provinsen Saskatchewan, i den sydöstra delen av landet, 2 200 km väster om huvudstaden Ottawa. Milestone ligger 579 meter över havet och antalet invånare är 618.Terrängen runt Milestone är mycket platt. Den högsta punkten i närheten är 654 meter över havet, 18,1 km sydväst om Milestone. Trakten runt Milestone är nära nog obefolkad, med mindre än två invånare per kvadratkilometer.. Trakten runt Milestone består till största delen av jordbruksmark. Trakten ingår i den hemiboreala klimatzonen. Årsmedeltemperaturen i trakten är 5 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 22 °C, och den kallaste är februari, med −16 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 504 millimeter. Den regnigaste månaden är juni, med i genomsnitt 111 mm nederbörd, och den torraste är oktober, med 12 mm nederbörd.

Capcom

Capcom (株式会社カプコン, Kabushiki-gaisha Kapukon?) är ett japanskt datorspelsföretag, grundat 1979 i Osaka som Japan Capsule Computers. Det nuvarande namn är en förbindelse av Capsule Computers. Internt är företaget organiserat i olika numrerade production studios.