Produktinformation

ASUS ROG Ally 512GB handhållen konsolOBS Första leveransen kommer i slutet av Juni.ROG Ally - den ultimata handhållna speldatorn för gamers som vill ha en oslagbar spelupplevelse både on the go och i hemmet. Med en 7-tums FHD 120Hz touchskärm, ergonomisk design och en vikt på bara 608 g blir det enkelt att spela var som helst.ASUS ROG Ally är en kraftfull och handhållen speldator med en 120Hz FHD-skärm och prestanda som ger en oslagbar spelupplevelse.

Med en ergonomisk design och lätt vikt på 608g kan du enkelt ta med den överallt. ROG Ally är utrustad med Windows 11 och kan köra spel från alla tänkbara spelbutiker som Steam, Xbox Game Pass, Epic och GOG.ASUS ROG AllyROG Ally är en kraftfull och handhållen speldator med en 7-tums FHD 120Hz touchskärm, ergonomisk design och prestanda som ger en oslagbar spelupplevelse både on the go och hemma.

Med en lätt vikt på bara 608 g och snabba WiFi-anslutningar blir det enkelt att spela var som helst och när som helst. Den kraftfulla AMD Z1 processorn tillsammans med det innovativa Zero Gravity Thermal System gör att du får ut en extrem prestanda samtidigt som ROG Ally förblir sval och tyst även under intensiva spelsessioner.

När du är hemma kan du enkelt ansluta ROG Ally till din TV för att fortsätta spela på en större skärm. ROG Ally erbjuder en oslagbar kombination av prestanda, bärbarhet och komfort för gamers som vill kunna spela alla sina spel, oavsett plattform, överallt.En handhållen speldatorROG Ally har en 7 tums 1080p touchskärm med 120Hz uppdateringsfrekvens och Corning Gorilla Glass Victus.

Ljusstyrkan är upp till 500 nits och tillsammans med Corning DXC-beläggningen som minskar reflektioner får du en bra spelupplevelse även utomhus. Knapplayouten med D-Pad och joysticks är utvecklad tillsammans med Microsoft och är inspirerad av en XBOX kontroll, det gör att ROG Ally både känns bekant och är självklart ergonomisk för långa spelsessioner.

Det sitter dubbla högtalare som drivs av Smart Amps med Dolby Atmos som ger en både tydlig och omslutande ljudbild när du gamear, du hör den information du behöver och upplevelsen blir större. ROG Ally har WiFi 6E som möjliggör snabba nedladdningar och en stabil uppkoppling när du gamear – oavsett om det är lokalt eller via cloudgaming.Hög prestanda överalltROG Ally är en kraftfull handhållen speldator som drivs av AMDs senaste Ryzen Z1 processor med integrerad APU-grafik.

Den ger bättre gamingupplevelser med höga FPS och oslagbar bildkvalitet. Den har generöst lagringsutrymme som enkelt expanderas med upp till 1 TB MicroSD.

Den innovativa kylningen i Zero Gravity Thermal System säkerställer effektiv och knäpptyst kylning med dubbla fläktar och dammskydd. Med ROG Ally kan du spela allt från Elden Ring när du slappar på balkongen en sensommarkväll, eller varför inte spela FIFA 23 i supporterbussen på bortaresan när du ska stötta ditt favoritlag?Gaming on the goROG Ally är den ultimata handhållna speldatorn för dig som vill spela dina favoritspel när som helst och var som helst.

Med en vikt på bara 608 g och en batteritid på upp till 2 timmar i Performance Mode (15 W) och 6,8 timmar i Silent Mode (9 W) är ROG Ally det bästa alternativet för både tungt spelande och underhållning som Netflix och YouTube. Den ergonomiska designen gör den lätt att ta med överallt och den kraftfulla prestandan gör den till en perfekt följeslagare för spelare på språng.Spela i hemmetROG Ally är inte bara det bästa alternativet för att spela spel on the go, utan den är precis lika bra för att spela hemma eller på hotellet.

ROG Ally kopplas enkelt till en TV eller datorskärm med hjälp av ROG Gaming Charger Dock som ger snabbladdning och stöd för HDMI 2.0. Vill du däremot maxa din spelupplevelse med ännu högre prestanda och fler anslutningsmöjligheter kan du koppla din ROG Ally till en XG Mobile med en extern ded .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024