Sidan innehåller annonslänkar

Therabody SmartGoggles

Jämför produkt Therabody SmartGoggles online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Therabody SmartGoggles i kategorin Hälsa Välbefinnande här hos oss.

Produktinformation

Therabody SmartGogglesSmartGoggles ger avslappning för ögon och ansikte samt lindrar huvudvärk och migrän med 3 olika lägen för ditt välbefinnande.Oavsett om du sitter framför en skärm hela dagen, lider av huvudvärk och migrän eller kämpar för att somna så hjälper Therabody SmartGoggles dig! Du får hjälp att koppla av och somna in samtidigt som SmartGoggles ger avslappnande massage för ögon och ansikte samt lindrar huvudvärk för ditt välbefinnande.Technology, SmartRelax-läget mäter din puls för att anpassa din upplevelse Kombinationen av värme, vibrationer och massage är I fokus för att hjälpa till med koncentration och vila.Para ihop dina SmartGoggles med Therabody-appen för att få tillgång till TheraMind, multisensorisk ljudterapi som förbättrar ditt fokus, avslappning och sömn för den ultimata kopplingen till sinne och kroppRelax-läge för att fysiskt sänka din puls och hjälpa till att minska stress och ångest.Flera användningsområden – vibration, massage, värme – skräddarsydda för att ge avslappning för ögon och ansikte samt lättnad mot huvudvärk och migrän.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
S

S från Microsoft

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Fractal Design

Se alla produkter
Kamera

Kamera från GoPro

Se alla produkter