Sidan innehåller annonslänkar

Palit GeForce RTX 4070 GamingPro OC 12GB

Beställ Palit GeForce RTX 4070 GamingPro OC 12GB på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Palit GeForce RTX 4070 GamingPro OC 12GB inom kategorin GPU.

Produktinformation

PALIT RTX4070 GamingPro OC 12GB GDDR6X 192bit 3-DP HDMGenom att kombinera en järnsvart och silvergrå styv industriell design med ARGB-stöd, passar GeForce RTX™ 4070 GamingPro OC med DLSS 3 lätt in i alla byggnader.Utrustad med solid termisk modul inklusive den helt nya Gale Hunter Fan och Y Formula Fins, är modellen kapabel att utföra alla spel- och skaparuppgifter. För användare som är beroende av grundläggande men klassiskt designade grafikkort kommer Palit GamingPro Series att vara ditt bästa val.Drivs av NVIDIA DLSS 3, ultraeffektiv Ada Lovelace-båge och full ray-tracing. .

Se gärna också

MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4G

MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GMSI introducerar AMD Radeon™ RX 6400-grafikkort, med den banbrytande AMD RDNA™ 2-arkitekturen och konstruerade för att leverera fantastisk spelprestanda med anmärkningsvärd effektivitet. Kasta dig in i morgondagen, dyk in i 1080P-spel, njut av levande virtuella världar och förhöjda upplevelser med kraften i nästa generations grafik.Boostklocka / Minneshastighet• Upp till 2321 MHz / 16 Gbps• 4GB GDDR6• DisplayPort x 1 (v1.4a)• HDMI x 1 (stödjer 4K@120Hz/8K@60Hz och VRR enligt specifikationen i HDMI 2.1)Dator med liten formfaktor• Perfekt för system med små formfaktorer och HTPC.• Anpassad fläktdesign med en unik kurva för att förbättra värmeavledning.• Kopparvärmerör maximerar värmeöverföringen från bottenplattans yta för bättre kylning.Afterburner överklockningsverktyg• Stödjer mångfaldiga GPU-konfigurationer.• OC Scanner:En automatiserad funktion hittar de högsta stabila överklockningsinställningarna.• On-Screen Display:Ger realtidsinformation om ditt systems prestanda.• Predator:Stödjer videoinspelning direkt i spelet.MSI Center• Den exklusiva MSI Center-mjukvaran låter dig övervaka, justera och optimera MSI-produkter i realtid.LITET PAKET, STOR KRAFT40 % mindre, 50 % lättare, 100 % prestandaKraften hos ett grafikkort i full storlek men integrerad i ett otroligt litet paket. MSI AERO ITX grafikkort är perfekt för små formfaktorsystem och HTPC-enheter eftersom de bara tar upp en bråkdel av utrymmet jämfört med ett normalstort grafikkort. Detta innebär att de passar i praktiskt taget alla system och säkerställer en smidig spelupplevelse.DESIGNAD FÖR BÄTTRE UPPLÖSNINGJämfört med generiska fläktdesigner använder AERO ITX-seriens fläktar anpassad fläktdesign med en unik kurva för att förbättra värmeavledning genom att generera mer luftflöde och lufttryck.SPÅR AV BRILJANSMSI-anpassad PCB-design ger en förstärkt kraftutveckling för att pressa kortet till dess gränser och använder flera lager och en större yta för att ge ultimat stabilitet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Chassi

Chassi från Lian Li

Se alla produkter
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter
GPU

GPU från Webhallen Custom Config

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Corsair

Se alla produkter