Sidan innehåller annonslänkar

ASUS Phoenix GeForce RTX 3050 V2 8GB

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Gott om Kraft ASUS Phoenix GeForce RTX 3050 har fått sin namn av att den levererar högpresterande effekt från ett robust paket. En stor fläkt utnyttjar vår Axial-tech-fläktdesign och en fläkt med dubbla kullager som håller dubbelt så länge som konkurrenterna.

För att höja ribban tillverkas varje kort med vår helautomatiska Auto-Extreme-teknik och genomgår ett 144-timmars stresstest för spel. Om du letar efter en långvarig följeslagare för de kommande åren är ASUS Phoenix rätt val.

• NVIDIA Ampere Streaming Multiprocessorer Helt nya Ampere SM ger 2x FP32-genomströmning och förbättrad strömeffektivitet. • Andra generationen RT-kärnor Upplev 2x genomströmning jämfört med första generationens RT-kärnor, plus samtidig RT och skuggning för en helt ny nivå av ray tracing-prestanda.

• Tredje generationens Tensor-kärnor Få upp till dubbla genomströmningen med strukturell gleshet och avancerade AI-algoritmer som DLSS. Dessa kärnor levererar en enorm boost i spelprestanda och helt nya AI-egenskaper • Axial-tech-fläktdesign har ett mindre fläktnav med längre blad och en barriärring som ökar det nedåtriktade lufttrycket.

• Dubbla kullager håller upp till dubbelt så länge som fläktar med hylslager. • Auto-Extreme Technology använder automatisering för att förbättra tillförlitligheten.

• En skyddande bakplatta förhindrar att mönsterkortet böjs och spårskador. • En skyddande PCB-beläggning skyddar mot fukt, damm och extrema temperaturer.

Axial-tech-fläktdesign Bättre, snabbare, starkare En stor Axial-tech-fläkt med ett mindre nav som möjliggör längre blad och en barriärring för att öka lufttrycket nedåt. Dual Ball Fan Bearings 2x längre livslängd Olika kullagertyper har unika fördelar och nackdelar.

Kullager utmärker sig med hållbarhet och kan hålla upp till dubbelt så länge som andra alternativ Auto-Extreme Technology Automatiserad precisionstillverkning Auto-Extreme Technology är en automatiserad tillverkningsprocess som sätter en ny branschstandard genom att låta alla lödningar slutföras i ett enda steg. Detta minskar termisk belastning på komponenter och eliminerar användning av starka rengöringskemikalier, vilket resulterar i mindre miljöpåverkan, en mindre energikrävande tillverkningsprocess och en mer tillförlitlig produkt totalt sett.

Skyddande bakstycke Inslagen och klar En skyddande konform beläggning omsluter mönsterkortet för att skydda mot kortslutningar orsakade av fukt, damm och skräp. Skyddande bakstycke Väldigt tungt! Mönsterkortet är förstärkt av en aluminiumplatta som ger strukturell styvhet, vilket hjälper till att förhindra böjning och dessutom skyddar komponenter från skador

Fäste i rostfritt stål Stålsätt dig själv Monteringsfästet på Phoenix har förstärkts med 304 rostfritt stål som är hårdare och mer motståndskraftigt mot korrosion. Programpaket Tygla kraften i hårdvaran Hårdvara och mjukvara kombineras för att låta dig anpassa din upplevelse fullt ut och få ut det mesta av ditt grafikkort.

GPU Tweak II tillåter hårdvarujusteringar och övervakning, och QuantumCloud använder din extra GPU-datorkraft för att generera passiv inkomst. Adobe Creative Cloud gratis under 1 månad Få gratis medlemskap vid köp av utvalda ASUS-produkter.* * Användarvillkor gäller.

För mer information, läs på eventsidan. GEFORCE RTX 30 SERIES FÖR DEN ULTIMATA SPELUPPLEVELSEN GeForce RTX™ 30 Series GPUer ger den ultimata prestandan för spelare och kreatörer.

De drivs av Ampere – NVIDIAs 2a generationens RTX-arkitektur – med nya RT-kärnor, Tensor-kärnor och strömmande multiprocessorer för den mest realistiska ray-tracing-grafiken och banbrytande AI-funktioner. RTX.

NU KÖR VI. ULTIMAT RAY-TRACING OCH AI NVIDIA RTX är den mest avancerade plattformen för ray-tracing och AI-tekniker som revolutionerar sättet vi spelar och skapar.

Fler än 150 toppspel och applikationer använder RTX för att leverera realistisk grafik med otroligt snabb prestanda eller banbrytande nya AI-funktioner som NVIDIA DLSS och NVIDIA Broadcast. RTX är den nya standarden.

FÅ SNABBARE PRESTANDA MED NVIDIA DLSS MAX FPS. MAX KVALITET.

DRIVEN AV AI. Få en prestandaökning med NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling).

AI-specialiserade Tensor Cores på GeForce RTX GPUer ger dina spel en hastighetshöjning med kompromisslös bildkvalitet. Så att du kan maxa inställningarna och upplösningen och få en ännu bättre visuell upplevelse. .

GPU från andra varumärken

Upp till 32% rabatt
ASUS Phoenix Radeon RX 6400 4GB

GPU från ASUS

Missa inga bra priser på GPU från ASUS.
Upp till 10% rabatt
MSI GeForce RTX 4060 GAMING X 8GB

GPU från MSI

Här har vi samlat GPU från MSI.
Upp till 9% rabatt
Palit RTX 4070 Ti Super GamingPro 16GB OC

GPU från Palit

Visa produkter inom GPU från Palit.
Sapphire PULSE RX 6400 4GB GAMING OC

GPU från Sapphire

Se produkter inom GPU från Sapphire.
PowerColor Radeon RX 7700XT Fighter 12GB

GPU från Powercolor

Här har vi samlat GPU från Powercolor.
Acer Predator Bifrost Intel Arc A750 8GB OC

GPU från Acer

Visa produkter inom GPU från Acer.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024