Sidan innehåller annonslänkar

ASUS GeForce RTX 4070 Dual OC 12GB White Edition

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

*inga vita Dual RTX 4070 i lager vid launch*Dual RTX 4070 OC White EditionDubbla fläktar. Dubbelt så kul.

Dual RTX 4070 OC White Edition kombinerar dynamisk termisk prestanda med bred kompatibilitet. Avancerade kyllösningar hämtade från grafikkort av toppklass – inklusive två Axial-tech-fläktar för att maximera luftflödet till kylflänsen, vilket ger mer kraft på mindre plats.

Dessa förbättringar gör ASUS Dual till det perfekta valet för spelare som vill ha tung grafikprestanda i ett kompakt bygge. • Drivs av NVIDIA DLSS3, ultra-effektiv Ada Lovelace-arkitektur och full ray tracing.• 4e generationen Tensor-kärnor Upp till 4 gånger högre prestanda med DLSS 3 jämfört med brute force-rendering.• 3e generationen RT-kärnor Upp till 2x ray tracing-prestanda.• Axial-tech-fläktdesign har ett mindre fläktnav som har plats för längre blad och en barriärring som ökar det nedåtriktade lufttrycket.• En 2,55-platsdesign maximerar kompatibilitet och kylningseffektivitet för överlägsen prestanda i små chassin.• 0 dB-teknik låter dig njuta av lätt gaming i relativ tystnad.• Fläktar med dubbla kullager håller upp till dubbelt så länge som fläktar med hylslager.

Axial-tech-fläktkonstruktion Bättre, snabbare, starkare Två beprövade Axial-tech-fläktar har ett mindre nav som har plats för längre blad och en barriärring för att öka lufttrycket nedåt. 2,55-platsdesign Sänk värmen En noggrant utformad layout av hölje, kylfläns och värmerör gör det möjligt för de två Axial-tech-fläktarna att utnyttja ventilationen på sidopanelen i chassit och leverera kylprestanda som annars är förunnat större kort.

Auto-Extreme-teknik Automatiserad precisionstillverkning Auto-Extreme Technology är en automatiserad tillverkningsprocess som sätter en ny branschstandard genom att alla lödningar slutförs i ett enda steg. Detta minskar termisk belastning på komponenter och eliminerar användning av starka rengöringskemikalier, vilket innebär mindre miljöpåverkan, en mindre energikrävande tillverkningsprocess och en genomgående mer tillförlitlig produkt.

Skyddande bakstycke Väldigt tungt! Mönsterkortet är förstärkt av en aluminiumplatta som ger strukturell styvhet, vilket hjälper till att förhindra böjning och dessutom skyddar komponenter och kretsar från skador På baksidan sitter en bred ventil som gör att varm luft kan dirigeras till chassits fläktar i stället för att cirkuleras tillbaka in i GPU-kylaren.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

GPU från andra varumärken

Upp till 15% rabatt
MSI GeForce RTX 4080 16GB SUPRIM X

GPU från MSI

Se vad MSI har inom GPU.
Upp till 13% rabatt
ASUS TUF GeForce RTX 4080 16GB Gaming OC

GPU från ASUS

Visa produkter inom GPU från ASUS.
Upp till 4% rabatt
PowerColor Radeon RX 7700XT Hellhound 12GB

GPU från Powercolor

Se vad Powercolor har inom GPU.
Upp till 18% rabatt
Palit GeForce RTX 4080 JetStream 16GB

GPU från Palit

Visa produkter inom GPU från Palit.
Upp till 11% rabatt
Acer Predator Bifrost Intel Arc A750 8GB OC

GPU från Acer

Utforska allt inom GPU från Acer.
Upp till 9% rabatt
Sapphire PURE RX 7700 XT 12GB GAMING OC

GPU från Sapphire

Missa inga bra priser på GPU från Sapphire.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024