Sidan innehåller annonslänkar

Garmin Dezl LGV710 GPS för lastbil 7"

Beställ Garmin Dezl LGV710 GPS för lastbil 7" på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Garmin Dezl LGV710 GPS för lastbil 7" inom kategorin GPS-navigator.

Produktinformation

Garmin Dezl LGV710 är det perfekta redskapet ute på vägarna. Anpassar färdvägen efter ditt fordon och tar hänsyn till vikt, bredd och aktuellt väglag för att planera den säkraste färdvägen till ditt mål.

Ger en detaljerad färdmålsplanering med BirdsEye Satellite Imagery som visar högupplösta vyer över lastbryggor, lastbilsinfarter och säkerhetsgrindar. Ger även rekommendationer för lämpliga rastplatser, bensinstationer eller lastbilsstopp.

Levereras med USB-kabel, strömkabel, fäste för vindruta samt fäste med dubbelhäftande tejp. Kompatibla backkameror från Garmin BC50 och BC40 (33024). .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
S

S från Microsoft

Se alla produkter
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter
Nätverksswitch

Nätverksswitch från Ubiquiti

Se alla produkter