Sidan innehåller annonslänkar

Garmin Camper 795 EU GPS 7"

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Garmin Camper 795 är det perfekta redskapet ute på vägarna. Anpassar färdvägen efter ditt fordon och tar hänsyn till vikt, bredd och aktuellt väglag för att planera den säkraste färdvägen till ditt mål.

Ger även rekommendationer för lämpliga rastplatser, restauranger och sevärdheter under resan. Genom att ansluta Camper 795 till mobilappen Garmin Drive får du även tillgång till realtids-trafik, väderförhållanden, bensinpriser samt notifikationer.

Levereras med billaddare, fäste för vindruta samt fäste med dubbelhäftande tejp. Kompatibla backkameror från Garmin BC50 och BC40 (33024). .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Garmin DriveSmart 65 EU

Med 6.95-tumsnavigatorn DriveSmart 65 MT-S med GPS från Garmin kan du känna dig trygg i trafiken. Garmin Drive 65 är en lättanvänd GPS med tydliga menyer, detaljerade kartor samt röstnavigering som är enkel att följa. Genom att ansluta Drive 65 till mobilappen Garmin Drive får du även tillgång till realtids-trafik, väderförhållanden och handsfree-samtal. Levereras med USB-kabel samt fäste för vindrutan. Innehåller kartor över Europa.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024