Sidan innehåller annonslänkar

Samsung Galaxy Watch5 44 mm LTE

Jämför produkt Samsung Galaxy Watch5 44 mm LTE online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Samsung Galaxy Watch5 44 mm LTE i kategorin GPS-klockor här hos oss.

Produktinformation

Samsung Galaxy Watch5 är en stilren följeslagare med mängder av funktioner som förenklar din vardag och hjälper dig leva en hälsosammare livsstil. Håller i upp till 40 timmar vid normal användning och introducerar upp till 27% snabbare laddning än föregångaren.

Förbättrad pulsmätning med en ny hårdvarudesign och allt skyddas av ett hårt och reptåligt Sapphire Crystal glas. Håll koll på kroppen med EKG, pulsmätare, BIA-sensor och blodsyremätning.

Se gärna också

Samsung Galaxy Watch5 44 mm

Samsung Galaxy Watch5 är en stilren följeslagare med mängder av funktioner som förenklar din vardag och hjälper dig leva en hälsosammare livsstil. Håller i upp till 40 timmar vid normal användning och introducerar upp till 27% snabbare laddning än föregångaren. Förbättrad pulsmätning med en ny hårdvarudesign och allt skyddas av ett hårt och reptåligt Sapphire Crystal glas. Håll koll på kroppen med EKG, pulsmätare, BIA-sensor och blodsyremätning. Google Pay-stöd gör betalningar snabba och smidiga.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Arlo

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Keychron

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter