Sidan innehåller annonslänkar

Samsung Galaxy Watch5 40 mm 4G

Beställ Samsung Galaxy Watch5 40 mm 4G på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Samsung Galaxy Watch5 40 mm 4G inom kategorin GPS-klockor.

Produktinformation

Samsung Galaxy Watch5 är en stilren följeslagare med mängder av funktioner som förenklar din vardag och hjälper dig leva en hälsosammare livsstil. Håller i upp till 40 timmar vid normal användning och introducerar upp till 27% snabbare laddning än föregångaren.

Förbättrad pulsmätning med en ny hårdvarudesign och allt skyddas av ett hårt och reptåligt Sapphire Crystal glas. Håll koll på kroppen med EKG, pulsmätare, BIA-sensor och blodsyremätning.

Se gärna också

Garmin Instinct GPS-klocka med pulsmätning Tundra

Garmin Instinct är den perfekta kompanjonen för äventyr i det vilda med avancerade GPS-funktioner, multi-gnss, aktivitetsspårning och pulsmätning. Hitta ut i naturen och hitta hem igen med kartor och kartläggning av turerna. Utrustad med barometer, kompass, höjdmätare, accelerometer och termometer, allt samlat i ett mil 810-klassat yttre. Stöd för smarta notiser från mobilen, satellitkommunikation med inReach-enhet och hundstatus med hundspårningsenheterna Astro och Alpha.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
AMD

AMD från ASUS

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter