Garmin Venu Sq 2 Music Smartklocka med GPS Ivory/guld

Beställ Garmin Venu Sq 2 Music Smartklocka med GPS Ivory/guld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Garmin Venu Sq 2 Music Smartklocka med GPS Ivory/guld inom kategorin GPS-klockor.

Produktinformation

Uppdaterade Garmin Venu Sq 2 Music – med större skärm, längre batteritid och fler sätt att avläsa hälsodata för att peppa dig till att bli den bästa versionen av dig själv. En ljus AMOLED-skärm med alltid-på-läge visar dig detaljerad och lättförståelig information.

Spara upp till 500 låtar offline och anslut ett par trådlösa hörlurar för att njuta av din musik – utan att behöva ta med dig din mobiltelefon. Stöd för Garmin Pay och med inbyggd GPS.

11 dagars batteritid ger dig kontinuerliga mätningar som puls, blodsyrenivåer, sömn och stress 24/7. Levereras med magnetisk USB-kabel för laddning. .

Se gärna också

Samsung Galaxy Watch5 40 mm 4G

Samsung Galaxy Watch5 är en stilren följeslagare med mängder av funktioner som förenklar din vardag och hjälper dig leva en hälsosammare livsstil. Håller i upp till 40 timmar vid normal användning och introducerar upp till 27% snabbare laddning än föregångaren. Förbättrad pulsmätning med en ny hårdvarudesign och allt skyddas av ett hårt och reptåligt Sapphire Crystal glas. Håll koll på kroppen med EKG, pulsmätare, BIA-sensor och blodsyremätning. Google Pay-stöd gör betalningar snabba och smidiga.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Router

Router från TP-Link

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Keychron

Se alla produkter
GPU

GPU från Webhallen Custom Config

Se alla produkter