Rostfri gasolgrill/utekök | Varmluftsfunktion | New Orleans Blackline

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Stor och lyxig rostfri gasolgrill av högsta kvalitet Nästan onödigt stor och lyxig gasolgrill helt i svart rostfritt stål med en väl tilltagen grillyta på hela 97 x 46 cm - nästan en meter grillyta och 31.2 kW totaleffekt! Dessutom finns en kylskåpsmodul i matchande svartfärgat rostfritt stål som tillval, vilket vi tror att vi är ensamma om att kunna erbjuda i Sverige Denna CE-godkända grill passar perfekt som mittpunkten i ett lyxigt utekök.

Med denna grill gör du grannarna gröna av avundsjuka, och du har garanterat den maffigaste grillen i området! Om du föredrar looken av rostfritt stål finns både gasolgrillen och kylmodulen tillgängliga ofärgat utförande Kombinerad grill och varmlufts-/konvektionsugn Det som gör denna grill så unik är att den har utrustats med en inbyggd varmluftsfunktion som gör det möjligt att använda en kombination av klassisk gasolgrillning med fördelarna från en professionell konvektionsugn.

Funktionen består av ett fläktsystem som gör att hetluften cirkulerar och därmed fördelar värmen jämnare runt maten - en revolutionerande funktion som vi tror att vi är ensamma om på den svenska marknaden. Ett måste för alla grill-nördar där ute! Varmluftsfunktionen har många fördelar när du grillar

Vi har listat de största fördelarna med funktionen nedan Säkerställer en bättre distribution av värmen Uppnår högre effektivitet än en vanlig gasgrill Garanterar jämnare temperaturer under grillhuven Förkortade tillagningstider Lägre energiförbrukning Smakerna fördelas bättre Alla rätter förblir saftiga på insidan och blir krispigare på utsidan Grillbiten behöver inte vändas lika ofta, grillen sköter sig mer själv Lättare att grilla stora mängder mat samtidigt pga den jämna värmefördelningen Gör tillagning med låg temperatur lättare att ställa in om man önskar Självklart går funktionen att slå på och av precis som man önskar och grillen går även utmärkt att grilla på även som en vanlig gasolgrill. Grillen tänds enkelt med batteridriven elektrisk Piezo-tändning.

Helt i rostfritt Metalcrafts gasolgrill New Orleans Blackline är tillverkad i rostfritt stål för hög hållbarhet. Nästintill hela grillen är av rostfritt stål Väggarna, skåpen, lådorna, dörrarna, innergolvet, baksidan, avlastningsborden, handtagen, locket, alla skruvar Huvudbrännarna, sidobrännaren, flametamers Grillgaller, grillspett och grillskålen (för fettuppsamling) Varmhållningsgallret och gallret till sidobrännaren Motorn för grillspettet och kåpan som täcker den Alla dessa delar är gjorda av rostfritt stål.

Den enda delen som är i gjutjärn (av praktiska skäl) är stekhällen, som också ingår. Vridreglagen för brännarna är de enda plastdetaljerna på grillen.

Grillen väger hela 118 kg. Räkna bort ca 10 kg för stekhällen i gjutjärn, så får du en uppfattning på hur mycket (och tjockt) rostfritt stål som används i denna modell.

New Orleans är en riktig kvalitetsgrill som kommer förgylla många sommarkvällar framöver! Praktiska funktioner med upplysta ytor New Orleans är utrustad med många smarta funktioner Den praktiska sidobrännaren kan användas till att t.ex.

koka potatis samtidigt som du grillar köttet, och på så vis kan du laga all mat till grillkvällen på samma ställe utan att behöva gå in till spisen. Både grillytan inuti och reglagen är upplysta med blått LED-ljus, perfekt om du grillar när det är mörkt ute.

Belysningen tänds med en knapp på framsidan av grillen. Här finns också gott om förvaring under grillen finns två skåp med ett hyllplan i varje, samt tre utdragbara lådor - helt i rostfritt stål.

Sidoborden ger dig extra avställningsyta och går enkelt att fälla ner när grillen inte används för att spara plats. Grillen är försedd med en stor termometer som visar temperaturen inne i grillen på locket.

Locket är tillverkad med dubbla lager, ett yttre och ett inre lager av rostfritt stål med en luftspalt emellan. Detta gör att grillen blir bättre isolerad och att mer värme stannar i grillen.

Dessutom blir inte locket lika varmt som på vanliga enkelsidiga lock. Om någon skulle råka vidröra locket är alltså risken för att bränna sig betydligt mindre.

Maffigt rostfritt grillgaller Grillgallret i två delar är av rostfritt stål och är riktigt maffigt. Det väger hela 7.2 kg och stålet är 8 mm tjockt.

Dessutom ingår en stekhäll i gjutjärn på ca 10 kg. Många andra gasolgrillar använder ståltråd som grillgaller för att hålla nere priset, då ett tjockt grillgaller av 8 mm rostfritt stål som används i denna grill är mycket kostsamt.

Detta rostfria 8 mm grillgaller kostar ca 1800kr - ca 10 gånger mer än ett billigt ståltrådsgrillgaller, eller ett grillgaller i emaljerad V-vinklad gjutjärnsplåt som vanligtvis återfinns i stormarknadens grillar, och som håller på sin höjd en säsong. Motoriserat grillspett i rostfritt och bakre infrabrännare ingår Ett motoriserat grillspett är ett måste för alla som vill tillaga den perfekta grillade kycklingen! Med det rotisseriet i rostfritt stål k

Produktbeskrivning

En gasolgrill är en grill som använder gasol som bränsle istället för kol eller ved. Gasolgrillar är ett populärt val för utomhusmatlagning eftersom de är enkla att använda och ger en jämn värme.

Fördelar med gasolgrillar

  • Enkel att använda
  • Snabb uppvärmning
  • Jämn värme
  • Mer miljövänligt än kolgrillar
  • Enklare att rengöra
  • Kan användas året runt

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024