Sidan innehåller annonslänkar

Backställ med 76 lådor

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Backställ med totalt 76 förvaringslådor Behöver du få ordning bland skruvar, spik, pluggar, smådelar och andra tillbehör? Då är detta praktiska backställ något för dig. Totalt innefattar detta set 76 delar 40 små lådor, 24 mellanstora lådor och 12 stora lådor.

Alla lådor är tillverkade av hållbar och kraftig ABS-plast som ser till att allting förvaras säkert. Smart förvaring - enkelt att organisera Du fäster enkelt lådorna på skenorna baktill på ramen.

På så sätt går själva monteringen snabbt och det ger dig även möjlighet att själv flytta runt och organisera om delar enkelt när så önskas. Tack vare den smidiga lösningen för upphängning kan du också haka loss en låda med skruvar och ta med dig hela lådan om du inte ska arbeta invid hyllan just då.

Det finns gott om plats framtill på backarna för att märka upp med etiketter och dess smarta utformning gör att du enkelt ser innehållet utan att behöva böja dig fram. Rätt material på rätt plats Plockbackarna är uteslutande tillverkade i ABS-plast vilket är ett optimalt material i verkstadsmiljöer.

Materialet är utöver starkt och hållfast även resistent mot fett, oljor och syror vilket gör att de står pall om något skulle råkas spillas på hela stället eller i någon av lådorna. Ramen på stället är tillverkad av 1,2 mm tjock stålplåt som ser till att hela hyllan står stabilt och säkert på sin plats.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024