Thrustmaster TSS Handbrake Sparco Mod+

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

I fotspåren av den PC-kompatibla TSS Handbroms Sparco Mod, presenterar Thrustmaster stolt TSS Handbroms Sparco Mod + kompatibel med PS4*/Xbox One* och PC. Den senaste produkten som är ett resultat av samarbetet mellan Thrustmaster och Sparco, detta tillbehör ansluter sig till Thrustmasters racing-ekosystem på spelkonsoler.Officiellt licensierad av Sparco, tillåter den två olika lägen (progressiv handbroms och sekventiell växling), för optimal användning i alla kompatibla spel*.

TSS Handbroms Sparco Mod + är en replika i skala 11 av en äkta växelreglage dess extrema realism kommer att fördjupa dig helt i racingvärlden!TSS Handbroms Sparco Mod + är en två-i-ett-produkt med två olika lägen progressivt handbromsläge och sekventiellt växlingsläge Kompatibel på spelkonsoler med T-GT och T300-seriens racinghjulbaser på PS4* och med TS-XW Racer och TX-Series racinghjulbaser på Xbox One*, TSS Handbroms Sparco Mod + är också kompatibel på PC med alla racinghjul som finns på marknaden.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024