Thrustmaster TM Competition Wheel Add-on Sparco P130

Beställ Thrustmaster TM Competition Wheel Add-on Sparco P130 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thrustmaster TM Competition Wheel Add-on Sparco P130 inom kategorin Gamingtillbehör.

Produktinformation

TM TÄVLINGSHJUL Add-On Sparco P310 Mod är en officiell replika i skala 11 av det riktiga Sparco P310 hjulet. En garanti för kvalitet och officiellt licensierad av Sparco, det här hjulet sticker ut från sina motsvarigheter tack vare sin unika "dubbla platta" form och ergonomiska grepp, optimerat för de längsta och mest intensiva racingpassen.Hjulets knappstöd i kolfiberstil är inspirerade av de som finns på officiella GT-racerbilar.

Dess robusta frontpanel kombineras med sekventiella paddelväxlingar tillverkade av borstad svart aluminium för en iögonfallande sportig stil.Kompatibilitet med hela Thrustmasters racingekosystem är också ett stort plus för alla spelare som äger Thrustmaster-tillbehör racinghjulbaser, pedalsatser, handbromsar, växelreglage och till och med BT LED Display* och dess monteringsfäste*.*Endast kompatibel med PS4EN BRO MELLAN VERKLIGA OCH VIRTUELLA VÄRLDAR...Designad som en officiell kopia av det berömda Sparco P310-hjulet, är denna hjulfälg en vektor för fördjupning och realism tack vare sin ergonomiskt utformade form, unika grepp och olika högkvalitativa material. Det är den perfekta lösningen för spelare som letar efter verklighetstrogna sportiga körförhållanden.… DESIGNAD FÖR GT-PRESTANDAMed enkel åtkomst till nio åtgärdsknappar, två 100 % metallväxlare och en D-pad med tryckknapp, kommer spelare att älska att ha ett så brett utbud av kontroller direkt till hands.

Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
Robotdammsugare

Robotdammsugare från Ecovacs

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter
Samsung mobiltelefoner

Samsung mobiltelefoner från Samsung

Se alla produkter