Sidan innehåller annonslänkar

Svive Racing D2 Simulator Cockpit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ta ditt bilrace till nya höjder!Lev dig in i spelet och få en riktigt realistisk körupplevelse hemma i ditt eget vardagsrum med racingstolen Svive racing simulator Bilstolen är av samma typ som finns i riktiga tävlingsbilar, och kan skjutas fram och tillbaka och fällas bakåt.

God komfort och ett sömlöst justeringssystem gör att stolen passar både äldre och yngre familjemedlemmar.Sömlös anpassning och oklanderlig komfortStörre stabilisatorstag förbättrar flexibiliteten och gör stolen styvare och fastare. Den massiva stålramen har justerbara hjulfästen (förborrade för Logitech, Thrustmaster och Fanatec-hjul), pedaler och växelspakar.Både pedalfästet och rattplattan kan flyttas framåt och bakåt för optimalt stöd och justering.

Svive Racing simuleringsstol levereras med pulverlackerad yta för att förhindra repor, rost och slitage. Stolen är designad för alla körsituationer, från racerbanan till rallyt och ger dig känslan av att delta i en riktig biltävling.Svive Racing är en serie produkter som enkelt kan expanderas för att ge dig en full rigg.Svive racing-produkterna kan kombineras och skapar ett ekosystem som enkelt kan monteras och byggas på.Funktioner• Justerbar hinkstol i glasfiber glider framåt och bakåt och kan fällas ner för att erbjuda de viktigaste delarna i den idealiska körpositionen under många timmars användning• Justerbar rattplatta Kan justeras upp/ner och framåt/bakåt• Justerbart pedalfäste (platta) Möjliggör lutning och kan flyttas framåt - bakåt utefter din kropp för optimalt stöd• Aerodynamisk chassiprofil för bättre stabilitet• Pulverlackerad yta av hög kvalitet Förhindrar repor och rost .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024