Sidan innehåller annonslänkar

Svive Racing D2 Simulator Cockpit

Beställ Svive Racing D2 Simulator Cockpit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Svive Racing D2 Simulator Cockpit inom kategorin Gamingtillbehör.

Produktinformation

Ta ditt bilrace till nya höjder!Lev dig in i spelet och få en riktigt realistisk körupplevelse hemma i ditt eget vardagsrum med racingstolen Svive racing simulator Bilstolen är av samma typ som finns i riktiga tävlingsbilar, och kan skjutas fram och tillbaka och fällas bakåt.

God komfort och ett sömlöst justeringssystem gör att stolen passar både äldre och yngre familjemedlemmar.Sömlös anpassning och oklanderlig komfortStörre stabilisatorstag förbättrar flexibiliteten och gör stolen styvare och fastare. Den massiva stålramen har justerbara hjulfästen (förborrade för Logitech, Thrustmaster och Fanatec-hjul), pedaler och växelspakar.Både pedalfästet och rattplattan kan flyttas framåt och bakåt för optimalt stöd och justering.

Svive Racing simuleringsstol levereras med pulverlackerad yta för att förhindra repor, rost och slitage. Stolen är designad för alla körsituationer, från racerbanan till rallyt och ger dig känslan av att delta i en riktig biltävling.Svive Racing är en serie produkter som enkelt kan expanderas för att ge dig en full rigg.Svive racing-produkterna kan kombineras och skapar ett ekosystem som enkelt kan monteras och byggas på.Funktioner• Justerbar hinkstol i glasfiber glider framåt och bakåt och kan fällas ner för att erbjuda de viktigaste delarna i den idealiska körpositionen under många timmars användning• Justerbar rattplatta Kan justeras upp/ner och framåt/bakåt• Justerbart pedalfäste (platta) Möjliggör lutning och kan flyttas framåt - bakåt utefter din kropp för optimalt stöd• Aerodynamisk chassiprofil för bättre stabilitet• Pulverlackerad yta av hög kvalitet Förhindrar repor och rost .

Se även andra produkter från Gamingtillbehör

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter
Hemmabio

Hemmabio från Philips

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter
GPU

GPU från MSI

Se alla produkter