Sidan innehåller annonslänkar

Svive Lynx Tier 3 Size M - Svart

Beställ Svive Lynx Tier 3 Size M - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Svive Lynx Tier 3 Size M - Svart inom kategorin Gamingtillbehör.

Produktinformation

Svive Lynx Tier 3 MOrd kan inte beskriva känslan av att sätta sig i den ultimata gamingstolen, den måste upplevas. Men en sak är säker, du kommer aldrig gå tilbaka till din gamla stol efter att ha testat en Svive Lynx Tier 3.Av spelare för spelareFör oss som sitter framför PCn spelnivå efter spelnivå är det viktigt att sitta bekvämt.

Det finns inget mer irriterande än att distraheras av ryggsmärtor, kramper i benen och reflexer på skärmen. Därför har vi utvecklat Svive gamingstolar.

Svive Lynx Tier 3 är en rå PC-stol som är skapad av och för spelare för att klara många timmar framför datorn.Gör dig redo för riktig spelkomfortSvive Lynx är korrekt ergonomiskt utformad, och med sin racing design är stolen både bekväm och snygg att titta på. Vår nya gamingstol har en massa anpassningsalternativ, så Lynx garanterad blir den ultimata stolen för dig.

Ställ in armstöd, höjd och kuddar så att du sitter som en kung, redo för riktig spelkomfort.Solid konstruktion av metall/stål Stolen har en stark konstruktion som är säker och extrem solid. SVIVE gamingstolar tål med andra ord en rejäl spelrunda eller timmar med kontorarbete.Lååååååång livslängdVårt noggrant utvalda kvalitetsskum håller formen år efter år, så att din stol är bekväm i åratal.

Om en enhörning eller ”Jabba The Hutt” lånar din stol så kommer Lynx fortfarande att ha samma komfort.MIC drop-designJusterbar bakvinkel Är du trött och behöver en paus, kan stolen lutas 180 grader för en powernap. Då laddar du för att krossa motståndet i nästa omgång.

Klass 4-gashiss För dig som är intresserad av specifikationer, kommer stolen med en hållbar gashiss med klass 4-cylindrar som tål 150 kg. Hals- och ryggkudde Stolen levereras med avtagbara kuddar, som du väljer om du vill använda eller inte.

Se även andra produkter från Gamingtillbehör

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Trådlösa routrar

Trådlösa routrar från Asus

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Lian Li

Se alla produkter
iPad

iPad från Apple

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Corsair

Se alla produkter