Sidan innehåller annonslänkar

Svive Gemini Gamingstol - Blå / Grå

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Det finns inga ord i ordboken för att beskriva hur bekvämt det är att sitta i Svive Gemini-spelstolen; du bara måste testa! Med dess nya och otroligt bekväma vävda tyg erbjuder denna stol maximal komfort även under mycket långa spelsessioner Den tar hand om din rygg medan du besegrar alla dina motståndare.

Sätt dig ner, koppla av och game on!Bekväm designUpplev överlägsen komfort! Din nya Svive Gemini-spelstol kommer med ett otroligt mjukt, hållbart och bekvämt vävt tygmaterial Detta mycket andningsaktiva material är lätt att rengöra och ger dig maximal komfort även under de hetaste sommardagarna.

Tyget förblir svalt under långa spelsessioner och kommer att hålla i många år framöver.Gashiss (klass 4)Din nya Svive-stol är lämplig för både korta och långa spelare och kan snabbt justeras till rätt höjd med 4-stegsjustering av gashissen (kan förlängas med hela 80 mm). Stolen tål upp till 150 kg.4D-armstöd4D-armstöden är mobila i fyra olika riktningar.

Justera höjden uppåt eller nedåt, flytta armstöden framåt, bakåt eller i sidled, eller snett inåt eller utåt. Valet är ditt och du kommer garanterat att hitta en bra sittställning, medan du håller handleden och armleden i en hälsosam position.Justerbart rygglägeDin nya spelstol har ett steglöst ryggstöd; välj ditt perfekta ryggläge och lås ryggstödet på plats.

Om spelet inte går så bra och behöver ta en paus, kan stolen lutas 180 grader för en tupplur. Tanka energi för att vara redo att krossa motståndarna i nästa spelomgång.30 graders lutningDu kan luta sätet upp till 30 grader för att kompensera och upprätthålla en hälsosam hållning.

Lutningen kan rätas upp och anpassas efter din vikt, så att den ger efter när du lutar dig bakåt.Gjutet skum och hållbar metallUtmärkt sittkomfort och en långvarig konstruktion har varit de högsta prioriteringarna i utformningen av våra Svive-spelstolar. Din nya Svive Gemini-stol är fylld med fast, djupt skum som garanterar hållbarhet och erbjuder en trevlig sittplats under flera år av intensivt spelande.

Den fasta stålramen är byggd för utmärkt ryggstöd och kan hantera all långvarig användning. Med andra ord, tål Svives spelstolar många långa timmars arbete och spel och sviker dig aldrig när du behöver stöd.Nack- och ryggkuddarDe matchande nack- och ryggkuddarna med minneskum gör stolen extra bekväm för dig som spelar i många timmar, och de är lätta att ta bort eller byta om så önskas.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024