Sidan innehåller annonslänkar

Playseat® Trophy - Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Playseat® Trophy är utvecklad med input från riktiga racerförare och e-sportare med banbrytande teknik. Playseat® Trophy är tillverkad av +20 års erfarenhet och forskning.

Playseat® Trophy är här för att förändra spelet. Med detta säte känner och upplever du de bästa simtävlingarna tack vare en bekväm sittställning och den robusta ramen som stöder Direct Drive -ratt.

Ramlös strukturPlayseat® Trophy är den första produkten som har Playseat®s ramlösa struktur, en ramlös men extremt stabil sittkonstruktion där sätet anpassar sig naturligt till förarens kropp, det gör att alla användare kan uppleva högsta komfortnivå för alla åldrar och storlekar, vilket ger den verkliga racingupplevelsen som du kan hitta i riktiga säten. Tekniken förbättrar också känslan i hela kroppen, så att du kan hämta alla sanna kraftåterkopplingssignaler med alla dina sinnen.Bekväm sittställningDen unika och patenterade integrerade designen har maximal prestanda, kvalitet och komfort i Playseat® Trophy.

Omslaget är tillverkat av Playseat® ActiFit ™ -material som andas, vilket möjliggör många timmars racing utan att svettas.Kompatibel med Direct Drive -rattDen öppna cockpitdesignen på Playseat® Trophy är gjord av olika stållegeringar och aluminiumdetaljer i rymdklass, vilket gör denna tävlingsstol så lätt som möjligt och förbättrar optimeringen för Direct Drive-hjulbas. Det ger också full frihet med dina ben för att utföra tekniker som häl-och-tå.Fullt justerbarPlayseat® Trophy är fullt anpassningsbar, det är möjligt att justera sitshöjden, ryggstödet, sätets hårdhet, skopkänslan, pedalplattan och rattbasen.

Så du kan hitta din perfekta tävlingsposition. Sittpositionen är lätt justerbar och stöder alla åldrar, från barn till vuxna.De viktigaste funktionerna i Playseat® TrophyUtvecklad med input från riktiga racerförare och e-sportidrottareEn ramlös men extremt stabil sittkonstruktion där sätet anpassar sig naturligt till racerns kroppDen verkliga racingupplevelsen som du kan hitta i riktiga skopstolarUpplev några sanna kraftåterkopplingssignaler med alla dina sinnenBekväm sittställning av Playseat® ActiFit ™ -material, vilket möjliggör många timmars racing utan att svettasFullt justerbar för att hitta den perfekta körpositionen för alla åldrar (från barn till vuxna)Pedalplatta lämplig för maximal bromskraftRekommenderas för Direct Drive -hjulKompatibel med alla Direct Drive -rattar på marknaden (Fanatec, SimSteering, Heusinkveld, Simucube, etc.)Kompatibel med alla rattar och pedaler på marknaden (Logitech, Thrustmaster, Fanatec, etc.)Kompatibel med alla konsoler (PlayStation, Xbox, Nintendo, etc.) PC och Mac .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024