Sidan innehåller annonslänkar

noblechairs LEGEND Black Edition

Beställ noblechairs LEGEND Black Edition på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten noblechairs LEGEND Black Edition inom kategorin Gamingtillbehör.

Produktinformation

noblechairs LEGEND-serien är designad till perfektion och kombinerar de bästa egenskaperna hos noblechairs premiumstolar, allt för att ge entusiaster den sittupplevelse de förtjänar. Med ett förstorat ryggstöd och inbyggt svankstöd erbjuder LEGEND serien liknande egenskaper som noblechairs HERO, fast med den sofistikerade designen från ICON.

Black Edition är klädd i ett högteknologiskt PU-läder designat i Tyskland med hållbara och andningsbara funktioner som är lätt att rengöra. Kallskumsklädsel, 4D-armstöd och exceptionell ergonomi kompletterar LEGEND, som klarar upp till 150 kg och använder XL hjul för mjuka och hårda golv.NY UNIK FORMDen unika formen, inspirerad av den diskreta och eleganta designen hos ICON, i kombination med lufthålen från EPIC, är stilig såsom i den signaturliga noblechairs-estetiken.

LEGEND, som påminner om lyxiga bilsäten, har en sofistikerad form och passar in i alla setups på kontoret eller i spelutrymmen.- Raka linjer för en mogen design- Passar alla kontor eller spelutrymmen- Inspirerad av ICONLEGENDARISK DESIGNDen klassiska svarta färgen i LEGEND serien är neutral med en stilren elegans. Den passar in i samtliga setups och fyller ditt rum med stil samtidigt som den förblir trogen sitt namn och skapar något legendariskt.

LEGEND stolen är ett mästerverk med enastående kvalitet utan att vara flashig,- Djup och rik svart för en sofistikerad stol- Förstorat ryggstödINNOVATIVT MATERIAL – DESIGNAD I TYSKLANDDet högteknologiska materialet består av mikrofina porer vilket släpper genom både luft och vattenånga. Denna egenskap säkerställer en oöverträffad komfort under längre tidsperioder med unik andningsförmåga.

Dessutom är materialets hållbarhet enastående Även efter flera års användning kommer ytan fortfarande att se bra ut. Materialet är rivtåligt, slitstarkt, mycket nötningsbeständigt och lätt att rengöra.- Material som andas- Oöverträffad komfort och hållbarhet- Lätt att rengöraOSLAGBAR ERGONOMIDet inbyggda svankstödet är det perfekta sättet att hitta den mest bekväma positionen för användaren.

Tillsammans med de flexibla 4D-armstöden och flera justerbara funktioner, ger LEGEND ett stort utbud av ergonomi.- Justerbart svankstöd- Flexibla, överdimensionerade 4D-armstöd- Polyuretanbeläggning ger perfekt grepp samtidigt som den är mjuk- Certifiering av kontorsstolar enligt DIN EN 1335DESIGNAD FÖR HÅRDA OCH MJUKA GOLVLEGEND använder stora 60 mm hjul, bestående av en nylonkärna med polyuretanbeläggning, vilket gör dem tysta på alla golv. Stolen klarar upp till 150 kg. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kolsyremaskiner

Kolsyremaskiner från Aarke

Se alla produkter
Nätverkskamera

Nätverkskamera från Eufy

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Fractal Design

Se alla produkter
Router

Router från Netgear

Se alla produkter