Produktinformation

HERO-serien är utformad i samarbete med esportproffs och är den mest funktionella ergonomiska kontorsstolen från nobelchairs. Ett perfekt val för dem som tillbringar många timmar framför datorn.

Denna högkvalitativa kontorsstol har ett helt nytt integrerat justerbart stöd i ländryggen, vilket gör att den kan anpassas till dina individuella behov. För att stödja större personer har HERO ett högre ryggstöd, bredare sittbas och större armstöd.Att ge ergonomiskt stöd är av yttersta vikt för dem som använder våra stolar under längre perioder.

Därför har HERO en modern form som överensstämmer med ryggens naturliga krökning, vilket ger en upprätt sittställning. Detta kompletteras av ett inre tätt kallskum, vilket ger avsevärd dämpning på alla rätt ställen och bekvämt minne i huvudstödet.Du kan förvänta dig samma uppmärksamhet på detaljer, kvalitetsnivå och justerbarhet som finns i andra noblechairs.

varje komponent väljs noggrant för att ge hållbarhet, komfort och stil. Det är därför som pro spelare runt om i världen väljer våra produkter. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024