noblechairs HERO Gaming Chair - Black/Gold

Jämför produkt noblechairs HERO Gaming Chair - Black/Gold online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten noblechairs HERO Gaming Chair - Black/Gold i kategorin Gamingtillbehör här hos oss.

Produktinformation

HERO-serien är utformad i samarbete med esportproffs och är den mest funktionella ergonomiska kontorsstolen från nobelchairs. Ett perfekt val för dem som tillbringar många timmar framför datorn.

Denna högkvalitativa kontorsstol har ett helt nytt integrerat justerbart stöd i ländryggen, vilket gör att den kan anpassas till dina individuella behov. För att stödja större personer har HERO ett högre ryggstöd, bredare sittbas och större armstöd.Att ge ergonomiskt stöd är av yttersta vikt för dem som använder våra stolar under längre perioder.

Därför har HERO en modern form som överensstämmer med ryggens naturliga krökning, vilket ger en upprätt sittställning. Detta kompletteras av ett inre tätt kallskum, vilket ger avsevärd dämpning på alla rätt ställen och bekvämt minne i huvudstödet.Du kan förvänta dig samma uppmärksamhet på detaljer, kvalitetsnivå och justerbarhet som finns i andra noblechairs.

varje komponent väljs noggrant för att ge hållbarhet, komfort och stil. Det är därför som pro spelare runt om i världen väljer våra produkter. .

Produkter från kända varumärken
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från Samsung

Se alla produkter
Processorkylare

Processorkylare från Corsair

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från GARMIN

Se alla produkter