Sidan innehåller annonslänkar

noblechairs EPIC TX - Anthracite

Beställ noblechairs EPIC TX - Anthracite på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten noblechairs EPIC TX - Anthracite inom kategorin Gamingtillbehör.

Produktinformation

noblechairs EPIC TX Gamingstol - AntracitUpplev det allra bästa inom spel- och kontorsstolar med EPIC TX -serien och dess nya unika andningsbara tyg med överlägsen komfort och högkvalitativt vävt polyfiber för perfekt sittupplevelse. EPIC TX i antracit erbjuder enastående ergonomi, 4D-armstöd, snygg design och 60 mm hjul och är den perfekta följeslagaren för alla inställningar.

Huvud- och ryggkuddar ingår.ÖVERLÄGSEN KOMFORT OCH ANDNINGSFÖRMÅGAnoblechairs TX-serien erbjuder användaren det bästa inom komfort och andningsförmåga. TX-serien har tillverkats tillsammans med branschexperter och är klädd i ett unikt andningsbart tyg med optimerad struktur som erbjuder optimal andningsförmåga, extrem hållbarhet och slittålighet samt en mjukare helhetskänsla för hela stolen.

Njut av TX-serien i en subtil och elegant färg!•Unikt tyg med optimerad struktur för ökad andningsförmåga•Material förstärkt med fleece för ökad komfort och hållbarhet•Förstärkt tyg för lättare underhåll och rengöring•Subtil och stilren design•Justerbar ländryggskudde för bättre komfort och ergonomi•Justerbara 4D-armstöd för ökad komfort•Huvud- och ryggkuddar ingår.•Designad för användare upp till 120 kg•Kontorsstol certifiering enligt DIN EN 1335DEN PERFEKTA POSITIONEN FÖR ALLA ANVÄNDARESitt som du vill med nya noblechairs EPIC TX Gaming Chair - Antracit Höjdjustering i kombination med vår praktiska lutningsmekanism ger en mängd valmöjligheter så att du kan hitta den perfekta positionen.

Med 11 ° rörelse på lutningsmekanismen och möjligheten att ställa in ryggstödet från 90 ° till 135 °, kommer du att spela, titta eller arbeta bekvämt hela tiden.DESIGNAD FÖR HÅRDA OCH MJUKA GOLVGrunden för EPIC-serien från noblechairs består av den pulverlackerade hjulbasen i massivt aluminium med fem armar och specialdesignade hjul. Dessa 60 mm hjul består av en nylonkärna med en polyuretanbeläggning som gör att de kan vara tysta och lämpade för både hårda och mjuka golv.

Kombinerat med gasliften Safety Class 4 har EPIC TX utformats tillsammans med den optimerade basen för att ge stöd för en maximal belastning på upp till 120 kg.OBESTRIDD EHA-PRISVINNARESedan etableringen av European Hardware Association (EHA) 2017 har noblechairs vunnit bästa gamingstol fem år i rad som röstats av de mest framstående tekniska webbplatserna i hela Europa.SPECIFIKATIONERPraktisk lutningsfunktion (max. 11 °)4D -armstöd för maximal justerbarhetJusterbar ryggstödsvinkel (90 ° till 135 °)Andningsbart tygöverdragTvå bekväma kuddar ingårHållbar hydraulisk gaslift (klass 4)Kontorsstol certifiering enligt DIN EN 1335Robust aluminiumfot60 mm hjul lämpliga för hårda och mjuka golvRobust stålramMax belastning på upp till 120 kgTillverkarens garanti 2 år (EU / NA)Vikt ca.

Produkter från kända varumärken
Mobiltelefon

Mobiltelefon från Motorola

Se alla produkter
SSD

SSD från Corsair

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Corsair

Se alla produkter