Astro A30 Wireless Playstation/PC - White/Purple

Beställ Astro A30 Wireless Playstation/PC - White/Purple på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Astro A30 Wireless Playstation/PC - White/Purple inom kategorin Gaming headset.

Produktinformation

Datorer & Tillbehör - Gaming headset - Gaming Multiformat - Astro A30 Wireless Playstation/PC - White/Purple .

Gaming headset från andra varumärken

Upp till 53% rabatt
Corsair Virtuoso XT Wireless (Refurb)

Gaming headset från Corsair

Visa produkter inom Gaming headset från Corsair.
Upp till 36% rabatt
Steelseries Arctis 7P+

Gaming headset från SteelSeries

Se produkter inom Gaming headset från SteelSeries.
Upp till 22% rabatt
Sony InZone H7 Wireless

Gaming headset från Sony

Här har vi samlat Gaming headset från Sony.
Upp till 20% rabatt
ASUS ROG Fusion II 500

Gaming headset från ASUS

Visa produkter inom Gaming headset från ASUS.
Upp till 14% rabatt
EPOS H6 Pro Closed Back - Sebring

Gaming headset från EPOS | Sennheiser

Utforska allt inom Gaming headset från EPOS | Sennheiser.
Upp till 8% rabatt
Astro A30 Wireless Playstation/PC - Navy/Red

Gaming headset från Logitech

Utforska allt inom Gaming headset från Logitech.

Se gärna också

ASUS ROG Delta Core

ROG Delta Core•Exklusiva ASUS Essence-enheter, lufttät kammare och ljudsignalsavledningsteknik för en uppslukande ljudupplevelse•Plattformsövergripande stöd för PC, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch och mobila enheter•Uppgraderad komfort med ergonomisk D-formade ROG Hybrid-öronkuddar•Fysiska kontroller på öronkåpan för enkel volymjustering och avstängning av mikrofon Högupplöst ljud för allt ditt spelande ROG Delta Core är ett spelheadset med 3,5 mm-kontakt som har stöd för alla dina favoritspelplattformar: PC, Mac, mobiltelefoner, PlayStation 4, Xbox One och Nintendo Switch. ROG Delta Core, som är utrustad med exklusiva ASUS Essence-enheter och ljudsignalsavledningsteknik, levererar högupplöst ljud och djup, kraftfull bas som helt uppslukar dig när du spelar. Ergonomiska D-formade öronkåpor med ROG Hybrid-öronkuddar ger dig uppgraderad komfort, så att du kan spela utan att bli utmattad. Med superb ljudkvalitet och en utmärkt balans mellan funktionerna är ROG Delta Core redo att bli en viktig del av din spelarsenal. Ljudsignalsavledningsteknik I ROG Delta Core har de exklusiva ASUS Essence-enheterna uppdaterats med ljudsignalsavledningsteknik som ger dem en cirkulär mur som hjälper till att separera hög-, låg- och medelfrekventa ljud, vilket minskar interferensen mellan frekvensintervallen som resulterar i renare och klarare ljud. Dessutom har enheterna en bred frekvensrespons på 20 Hz-40 Hz som ger otroligt stark bas och optimerat spelljud, så du kan höra varje liten detalj medan du kan njuta av en uppslukande akustikupplevelse hela vägen. Exklusiv lufttät kammareROG Delta Core, som är finjusterad av ljudtekniker, har ett förstorat område runt drivenheterna med en exklusiv design med lufttät kammare som ger bättre isolering och rent, naturtroget ljud. Tydlig kommunikation ROG Delta Core har en avtagbar, tvåvägs bommikrofon som är inställd för att få din röst att sticka ut så att kommunikationen mellan dig och dina lagkamrater blir tydligare och enklare. Ergonomiskt D-formad öronkåpaROG Delta Core har ergonomiska D-formade öronkåpor som ligger närmare det mänskliga örats form än ovala öronkåpor, vilket minskar det onödiga kontaktområdet med 20 % för bättre, mer bekväm passform, särskilt när du använder headsetet under långa perioder. Drivenheterna inne i varje öronkåpa har lutats 12 grader för att matcha den naturliga vinkeln på det mänskliga örat. Denna lutade design tillhandahåller inte bara bättre komfort utan hjälper även till att förbättra ljudkvaliteten genom att göra det möjligt för ljudsignalen att gå rakt in i hörselgången. Direkt kontroll med dina fingertopparEn volymknapp och mikrofonbrytare på öronkåpan gör det möjligt för dig att göra omedelbara ljudjusteringar och aktivera eller stänga av din röst under spelet. Med

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023